Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:07 | April 24, 2017

MY BEST TIPS ABOUT HAIR

Q&A

I get so many questions daily about my hair. So let’s talk about it! First things first, i’ve had many different colors. Everything from red to pink to black. And now I finally have my natural hair color back, it’s all about patience. Today when I went to Amalia, my hair dresser – I only made it colder and cut it. It’s as easy as that! Sometimes I get highlights to make it a bit more fun, my roots are natural, no color there anymore.

Six things i’ve learnt about hair..

So here goes my best tips that i’ve learnt from the long journey i’ve had to get my hair back on track

x Be patient! If you have almost black hair and want to go lighter it won’t happen in a day. You will have to go to the hairdresser many times before you get the result you want. And that’s what my hairdresser tells me, we always talk about how patient i’ve been with my hair and thats why I now finally have the color I want. There are no quick fixes. // Ha tålamod! Har du svart hår och vill bli jus kommer det inte att hända på en dag. Du kommer få besöka din frisör många gånger innan du får resultatet du vill. Jag och min frisör pratar ofta om det, att det är tack vare mitt tålamod som jag idag har färgen jag har. Det går liksom inte att göra någon quick fix.

x BRUSH IT! I hate brushing my hair, it gets so knotty and its just such a challenge. But lately i’ve started brushing my hair every night and then sleep with a braid. Honestly, it works like magic. My hair doesn’t get knotty when sleeping anymore. // BORSTA DET! Jag hatar att borsta mitt hår, det blir så himla tovigt och det är bara en utmaning i sig att få ut dom. Men på senaste tiden har jag börjat borsta håret på kvällarna och sedan flätat det. Nu vaknar jag inte längre med stora tovor!

x Embrace your natural hair! Did you guys know that I always straightened or curled my hair before? yes curled it even though I have wavy hair naturally. And this just ruined it. Try to embrace your natural hair instead, these days I LOVE my hair and I never touch it with heat. If I feel like it needs some volume I just add products. Try to stay away from the heat, and if you have to – be sure you use products that protect it!! // Lär dig att älska ditt naturliga hår! Visste ni att jag alltid lockade eller plattade mitt hår innan? japp, jag lockade det även om jag har naturligt lockigt hår. Vilket bara förstörde håret, gud vad det sliter på det. Nu älskar jag mitt naturliga hår och använder aldrig värme på det längre! Och känner jag att det känns platt och tråkigt lägger jag bara i volymsprej som ger mitt hår textur. Försök att hålla er borta från värmen och måste ni – använd då i alla fall ett bra värmeskydd!

x Treat your hair! Treat your hair kindly and use shampoos and conditioners that are good. I recommend talking to your hairdresser and asking what she uses for your hair, then you know your hair gets what it needs. AND do deep hair treatments a couple times a month, you know the ones you have in your hair for 15-20 minutes. Your hair will thank you for it. // Ta hand om ditt hår och var snäll mot det. Använd shampoo och balsam som är bra. Jag rekommenderar att du går till din frisör och frågar vad hon använder till ditt hår, då vet du att ditt hår får vad det behöver. OCH gör inpackningar, ni vet sånna fantastiska saker som man har i håret 15-20 minuter. Ditt hår kommer tacka dig för det!

x Cold hair treatments is what I call it, haha. You guys know I love having a colder tone in my hair. I just cant handle when it gets too warm. And when I don’t have time to go to the hairdresser I use this treatment at home. I use this product and it’s so good! If you have colored hair and want to maintain it try this! It only works in my ends as my roots is my natural color. //Kalla hårinpackningar kallar jag det för, haha. Jag älskar ju att ha lite kallare hår, klarar inte av när det blir för gult. Och har jag inte tid att gå till frisören för att fixa det lägger jag i en hårinpackning hemma. Jag använder mig mycket utav denna och den är GRYM! Har du färgat hår och vill underhålla det, prova denna! Den tar bara i mina längder, eftersom mina rötter är min naturliga färg.

x Always rinse your hair! When being in the sun and salt water it’s crucial for me to rinse my hair after swimming in the ocean. I know, everyone loves the beachy waves and texture – but it’s no good. I don’t necessarily wash my hair every time but I do make sure to rinse it in water. // Skölj ur håret! när jag är i solen och i saltvatten är det så viktigt för mig att skölja ur det. Jag tvättar det inte varje gång med shampoo men jag ser till att alltid skölja ur det med vatten.

PRODUCTS I LOVE x finishing spray for texture – Redken, Shampoo x Conditioner Redken, best brush for getting the knots out – Ikoo Classic Home White & best brush for shiny hair here

inlägget innehåller adlinks


15 kommentarer15 kommentarer om “MY BEST TIPS ABOUT HAIR”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här