Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:00 | April 25, 2017

THE SECRET IS OUT!!!

ONE WEEK AWAY!! ?my collection with Ete Swimwear is launching on may 5th and I’m over the moon!! It’s all about the summer tones and comfortable cuts. So excited to launch this, mark may 5th in your calender. You’re going to love this!? someone pinch me?!

// Äntligen får jag berätta vad jag har jobbat på i över ett halvår! Om en vecka släpper jag min kollektion med Ete Swimwear!! Här har ni två sneak peeks.. Den lanserar den 5e maj och jag är så exalterad, vet liksom inte ens vad jag ska skriva! Min kollektion innehåller sommar färger och bekväma passformar. Jag är så taggad och förväntansfull över att lansera denna, så markera 5e Maj i eran kalender! Ni kommer älska allt, det tror jag verkligen! Ska bli så kul att höra vad ni tycker om detta!! Kan någon nypa mig!?


21 kommentarer21 kommentarer om “THE SECRET IS OUT!!!”

  Baddräkt är så snyggt! Har beställt hem flera till sommaren ?

  Reply

  Stort Grattis , det är du värd. Du har en fantastisk stil ! Ser fram emot att fylla min bikini låda med en av dem ! ?

  Reply

  Visst är det!! Hoppas du gillar denna! Den är verkligen helt amazing, så skön också! <3 <3

  Reply

  Åh tack finaste tjejen! blir verkligen SÅ glad! Kan lova att du kommer att älska, så bekväma och snygga! <3 ser fram emot att se vilken du gillar mest! x

  Reply

  så glad jag blir!! du kommer älska den, verkligen helt amazing och bekväm!! <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här