Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:44 | April 27, 2017

Black dream

DRESS // SHIRT

LOVE matching this dress and this shirt together, do you like it? last chance for you babes to shop with 20% off over at na-kd with the code Matilda_20. And link to the pieces you will find under the photos, and in the post below or on my instagram a haul of all the outfits! YAY!! x

// Älskar att matcha denna klänningen och tröja tillsammans, så fint.. eller hur? nu är det sista chansen för er att shoppa hosna-kd med 20% rabatt om ni anger koden Matilda_20 och en länk till kläderna hittar ni under bilderna och i inlägget under där ni också kan kika på en video med alla outfits! Eller kika in på min instagramstory! Yay! x


9 kommentarer9 kommentarer om “Black dream”

  Så fint! Men känns som att alla dina inlägg bara är reklam för nakd, både här och på Instagram :/ lite tråkigt

  Reply

  Köpte nyss den svarta tröjan med din kod!! Så himla fin är den, och du!! kram <3

  Reply

  Den svarta tröjan är så fin! Får jag fråga vilken storlek du har på den? är nämligen lite osäker vilken storlek jag ska beställa kram

  Reply

  Herregud vad fin du är kvinna! Vart har du köpt din Vegamössa? Din ser verkligen prefekt ut, need it!! ? Och om man får fråga, använder du något speciellt program för att få dina bilder i retrostil? Supersnygga verkligen! ?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här