Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:45 | May 28, 2017

Curious to hear your opinion!

Last photos from the other day, just wanted to share these happy little snaps. Shot by Lisa and the last one by the oh so gorgeous Molly who is also in the photo <3 I wanted to ask you guys a little question, just because I love when you guys are engaged and it’s so important for me that you get to read and see what you want. So to the question, what would you want to see more here on my blog? and youtube! Need to get back to making videos, I know a lot of you love seeing me in video format. So please answer, i’m so excited to hear your opinion! x

// Sista bilderna ifrån tidigare i veckan, kände att jag ville dela med mig av dessa glada små bilder. Fotade av Lisa och sista är tagen av vackra Molly som också är i bilden <3 Nu ville jag ställa en liten fråga till er som jag hoppas ni orkar och vill svara på. Jag älskar ju ner jag får höra er åsikt och det är ju så viktigt för mig att ni får se och läsa om det ni vill. Så till frågan, vad vill ni se mer utav i min blogg? och på youtube! Jag måste börja göra mer videos igen. Jag vet att många av er gillar det, och det gör jag också! Så snälla svara, ska bli så kul att höra vad ni tänker! x


21 kommentarer21 kommentarer om “Curious to hear your opinion!”

  LOVE the photos of this post!
  I really appreciate that you update your blog daily and I really like how every post is different (travel, events and everyday things), so keep doing this! Youtube videos would be great like some fashion videos (maybe something like: different ways to style this top etc.) and definitely vlogs while you are traveling! love from Germany

  Reply

  På bloggen skulle jag jättegärna vilja lösa mer tips och dina favoriter!! Ex tips på serier, filmer osv. Skulle också vilja läsa lite motivationibslägg om hur man typ ska orka jobba för det man vill och hur man kanske blir en bra bloggare! På youtube är vloggar alltid kul!!

  Reply

  Jag älskar din stil så alla kläd, hår, sminktips etc uppskattas ? Ha en mysig söndag <3

  Reply

  Outfitposts, tips and tricks, whats on my iPhone, what camera you use and how you edit your pictures, daily vlogs

  Reply

  Hi Matilda! Im a huuuuge fan of you and your blog! I’m from chile but recently living in LA (excited for you to come here!) I would definitely want to se how you style your hair, what products you use, etc. Also how you eat, your daily routine… thank you! Xo

  Reply

  Kan du inte göra en video där du visar hur du gör din messy bun? Och hur du tar hand om ditt hår, osv. Och kanske typ videos med dina favoritplagg i garderoben med mera… ? Q&A-videosarna har jag tyckt mycket om också, så hade vart kul att se mer av! ÄLSKAR din stil, så allt relaterat till den både i blogg och i videos gillas.

  Reply

  Jag blir så inspirerad av dina outfits, varsesig de är från stranden eller ett svalare Sverige ? Tips på locations, resturanger och shopping från dina resor är spännande också. På din youtube-kanal vill jag följa med i din vardag. Kraaam.

  Reply

  Hade varit kul med lite fler blogginlägg om din vardag! Och på youtube: vloggar och hauls ?)

  Reply

  Hade verkligen uppskattat att se ett inlägg om en bas-sommargaderob inför sommaren! kram.. <3

  Reply

  Mer om din vardag! Och även mer om dig, kanske en stor q/a eller någon rolig lista då och då?? Skulle verkligen också vilja veta vilken kamera du har och hur du redigerar dina bilder! Kram <3

  Reply

  Tycker att du är så inspirerande! eftersom att jag tycker det och älska din kläd och skostil så blir jag så glad när du skriver vart du köpt plaggen unnder alla dina inlägg, så gör gärna det:) även om det är något gammalt så kan man skriva det. Ta med oss på shoppingtur i en vlogg någon gång, eller turotial på när du väljer kläder:)

  Reply

  Skulle vilja läsa mer om din vardag och om din relation till pojkvännen även om du inte måste bli privat. Beta lite om vem du är? Vem är Matilda?

  Reply

  Du är så himla himla fin och naturlig tkr jag! <3 Tänkte fråga vilken modell din louis vuitton bag är? alltså vad den heter exakt och vart man kan köpa den? Mer vardagsinlägg tkr jag skulle vara roligt ?

  Reply

  Doll!!! I loveee your blog! You are really a natural and real person!! Don’t change Matilda! But maybe I would like to see more videos, hair tutorials, beauty.. ?

  Reply

  Hur du redogerar dina bilder och vad för kamera du har!!! ?

  Reply

  På youtube skulle det vara kul med lite vloggar då och då samt från resor. På bloggen skulle det vara kul om du kunde uppdatera oss om din kamera utrustning, lite tankar du har när du redigerar dina bilder, berätta om hur du började som model, lite inlägg och bilder om din vardag, vad ditt jobb innebär, lite peppande inlägg osv. Kram ?

  Reply

  Loveee this post, you’re pure sunshine! Would love to see vlog style videos, just showing us what your days are like. You’re such an inspiration and my favv ig! Xoxo from Texas ??

  Reply

  Åh jag vill bara ha mer Matilda! Jag gillar verkligen dina reseguider tillsammans med fantastiska bilder, hade också gärna sett hur du tänker kring din stil, finns det några basplagg du har eller skiftar din stil efter trender? Sen gillar jag också dina peppiga inlägg om hur vi skall känna oss vackra i våra kroppar och hur man kan nå sin dröm osv. Och på youtube hade jag gärna sett lite kortare “inspirationsvideos” tänker typ lite som dina härliga strandinlägg fast i rörlig form, vackra shots på havet och från nån fruktmarknad typ, och så på dig och dina outfits, med någon skön musik! Gillar dock allt du gör!!

  Reply

  I love your blog posts just as they are. I love seeing all of your outfits and travel pictures. For videos, I’d love to see you show us what you do during the days. I’d also like to see videos about outfits and how to style them.

  Reply

  I think it would be really nice if you would do a ‘wardrobe essentials’ blogpost or youtube video, including your favourite accessories! And more everyday post, like just pictures of your day! Your blog, instagram and style is amazing, love it! <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här