Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:51 | May 30, 2017

Bad girls club

Good morning loves! So happy many of you seemed to like my video yesterday, I feel like my youtube is the perfect way for you guys to get to know me a little better. It will be more personal and more me. Like the video yesterday. So I hope you guys appreciate that! Today me and my boyfriend are off to Falkenberg, looking forward to it! Gotta do cozy stuff even when the weather is boring and grey. Talk to you later! x

// God morning darlings! Åh vad glad jag blir att så många gillade videon igår. Youtube känns som det perfekta sättet för er att lära känna mig lite bättre. Det blir mer personligt och mer mig. Som videon igår! Så jag hoppas att ni uppskattar det. Idag åker jag och min kille till Falkenberg, ska bli mysigt. Man måste ju hitta på mysiga saker även om vädret är grått och tråkigt. Så vi hörs sen! x


18 kommentarer18 kommentarer om “Bad girls club”

  Kan inte du visa dina hudvårdsprodukter? Du använder inte smink ofta har du sagt minns jag, och har superfin hy! Hur gör du? Kram

  Reply

  Heeeeej!
  Vi kommer dela ut 100 stycken gratis varuprover på Fitne örtte.
  Fitne Herbal Weight Loss tea hjälper dig att gå ner i vikt, behålla vikten och ge dig en snygg, hälsosam och slank kropp.
  Din hy blir mycket klarare med en magisk lyster.

  Gå in på http://www.fitne.nu och beställ ditt Fitné örtte

  Reply

  can you pretty please tell us about how you edit your photos, please

  Reply

  Jag använder aldrig smink och använder för tillfället inget speciellt för mitt ansikte. Men ska snart köpa lite nytt jag blev rekommenderat när jag gjorde ansiktsbehandling senast! kram <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här