Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:42 | June 1, 2017

Mini vacay!

As I told you guys me and my boyfriend went to Falkenberg Strandbad the other day to get a little scenery change and enjoy their relaxation part of the hotel. And this is it! Heated pool and glass roof made it perfect for a rainy day. A good office to say the least, do you agree? x

// Som jag nämnde så åkte jag och min pojkvän till Falkenberg Strandbad i tisdags. Skönt med lite omväxling och något nytt. Vi njöt i deras relax avdelning hela eftermiddagen och morgonen. Eftersom det var en uppvärmd pool och glastak var det perfekt när det regnande och blåste utomhus. Ett väldigt bra kontor, eller vad säger ni? x


9 kommentarer9 kommentarer om “Mini vacay!”

  Doll!!! ? in loveeee with this place… where are your rings from?? Thanks ??

  Reply

  Hej! Vill bara börja med och säga vilken underbar kollektion du gjort för Ete Swimwear!! Är helt kär i Matilda Bikini top och January Cheeky Bikini Bottom i vitt <3. Men har ett problem, försöker komma fram till vilken storlek jag ska förbeställa… S eller M. Är rädd att S blir för tight runt om, men att M blir för stort i kupan. Är även rädd att S blir för litet i underdelen. Vad har du för mått kring bröst / midja / rumpa? Vet inte om det är känsligt för dig och skriva men hade verkligen vart till så stor hjälp <3 kram!

  Reply

  Hej darling! Åh vad jag blir glad!!! <3 Alltså jag har faktiskt ingen riktig aning längre vad mina mått är, tror jag är 81-82 cm runt om bysten och jag kör M! Senast jag mätte rumpan var jag 93/94 och kör M på underdel också. Vill du har mer hjälp så maila mig gärna så löser vi det, [email protected] <3 för att kunna hjälpa lite mer behöver jag veta vad du brukar köra, bh kupa osv! Massa kramar xxx

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här