Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:11 | June 8, 2017

SUMMER PLANS

My midsummer will be spent with my family and boyfriend in California, pretty happy with this situation. Midsummer is always one of those things you plan and plan and plan and then in the end it never turns out the way you planned anyways, haha. Last year I spent it will my girlfriends and other friends in Smögen. Where we dansed, ate and laughed.

// Denna midsommaren kommer jag spendera med min familj och pojkvän i California. Känns så skönt och kul. Midsommar är ju en sender högtid man planerar och planerar och i slutändan blir det något helt annat ändå haha. Förra året var jag och mina tjejer och flera andra vänner nere i Smögen och hade det bra. Vi dansade, åt mat och skrattade massvis.

Last years family trip was in Biarritz. Such a gorgeous place and heaven for surfers. My sister is a pro, my brother and dad are so good as well. And then theres me haha, I mean I know how to but i’m not that good. When I was in Bali I surfed it and it was so much fun. I hadn’t surfed for a long time so I thought I was going to be a train wreck. But first wave and I stood up and from there it just got better and better. Such a fun memory! This year however, we are going to California. Next Wednesday! Ah I can’t wait. You guys know how much I love california, it always feels like coming home in a way. And i’m so happy to share this trip with Rasmus!

// Förra året åkte hela familjen till Biarritz. Så himla vackert och himelriket för surfare. Min syster är ett pro, min bror och pappa är grymma också. Sen är det ju jag, haha. Jag menar jag kan men jag är verkligen inte duktig. När jag var i Bali surfade vi och det var så kul. Jag hade inte surfat på ett år och var beredd på att det skulle gå riktigt dåligt. Men jag stod upp på första vågen och sen gick det bara bättre och bättre. Sånt roligt minne! Detta året blir det inte Biarritz, utan California. Nästa onsdag åker vi! Åh ni vet ju hur mycket jag älskar Cali, känns alltid som att komma hem lite när jag kommer dit. Detta året blir det extra roligt eftersom jag får dela resan med Rasmus

In July I will be going to Italy with James Smith which is going to be so much fun! Looking forward to it. I’ve only been to Siciliy in Italy so it will be fun to see something new. Other than that I don’t have any Euro summer plans booked in, but you never know with me. I’m thinking of traveling somewhere in August and being home in July. Swedish country side is amazing during summer, can’t wait to lie by the ocean in Falkenberg and Grötö and just relax. Wake up and have no plans. Iiiih i’m getting excited just thinking about it! What are your plans for this summer? x

// I Juli ska jag till Italien med James Smith och det ska bli så kul! Ser verkligen fram emot det. Jag har bara varit i Sicilien i italien så ska bli kul att se något nytt. Mer än den resan har jag faktiskt inget i Europa 100% inbokat. Men man vet ju aldrig med mig. Jag tänker att jag reser i Augusti och är hemma i Juli. Svenska västkusten är ju amazing på sommaren. Längtar! Att bara få ligga vid havet i Falkenberg och Grötö och slappna av. Liksom vakna på morgonen och inte ha några planer. Åh blir exalterad bara av tanken! Vad är era planer för sommaren? x

What I lopk forward to most

x Pick flowers outside

x Drink rosé and dance all night

x Swim in the ocean every single day

x Lie on the cliffs and feel the warm stones heat up my body

x Walk with Maverick in Falkenberg and let him swim in the water, he loves that.

x Picknick on the beach with my love <3

x Traveling around & discovering new places


11 kommentarer11 kommentarer om “SUMMER PLANS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här