Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:12 | June 30, 2017

VACAY IN SWEDEN

I love the feeling of waking up at our summer place in Grötö or Falkenberg. Waking up and having no plans for the day. The sun is shining and there’s endless possibilities. I love the smell and feeling of Swedish summer, it’s something special. These photos are from my film camera when we were in Marsstrand, me and my friends have this mini tradition to go there during summer. I wore my Matilda top & April bottoms in GOLD. The best color if you ask me, it’s so hard to find a nice gold fabric but I did it. It has such a luxurious feeling to it as well. And it brings out your tan in the best way. You can purchase it here! I wear a size M on both top & bottom x

// Åh jag äskar känslan av att vakna upp på familjens sommarställen i Grötö eller Falkenberg. Att vakna upp och inte ha några planer för dagen. Solen skiner och det finns liksom alla möjligheter i världen. Jag älskar känslan och lukten av Svensk sommar, det är något speciellt. Dessa bilder är ifrån min Analoga kamera som jag tog när vi var i Marsstrand. Jag och mina vänner har en liten mini tradition att vi alltid åker dit under sommaren. Jag hade på mig min Matilda topp & April underdel i GULD. Bästa färgen om ni frågar mig, det är så svårt att hitta ett fint guld tyg som inte faller platt. Men jag lyckades. Den känns så lyxig! Och tar fram brännan på bästa sätt. Ni kan köpa den här! Jag har M i både under och överdel x

In collaboration with Ete Swimwear


12 kommentarer12 kommentarer om “VACAY IN SWEDEN”

  kan du snälla skriva alla kameror du har/använder!! <3

  Reply

  åh sommarsverige när det är som bäst <3

  Reply

  Hei! Først og fremst må jeg bare si at jeg elsker både deg og bloggen din. Du har hjulpet meg med å overvinne spiseforstyrrelsene mine, og for første gang føler jeg meg bra i min egen kropp – takk til deg. Ellers lurer jeg på hvordan du redigerer bildene dine? De er så utrolig fine. Er disse tatt med analogt kamera eller? Kyss og klem Erle

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här