Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:49 | July 6, 2017

The last couple of days in photos

Mini vacation to falkenberg

Yesterday we drove down to Falkenberg to enjoy the weather and stay the night. And of course to spend some time with my grandparents. A slice of heaven to be honest. Traveling around the world really makes me appreciate Sweden and how beautiful it is. // Igår åkte vi ner till Falkenberg för att njuta av vädret och sova över natten. Och självklart för att spendera lite tid med min mormor och morfar. En liten slice av himmelen. Att resa runt jorden får mig verkligen att uppskatta Sverige och hur vackert det är.

The sunset was as beautiful as it could be. Golden light and sea breeze. PINCH ME! Can’t believe how lucky I am to live this life and to share it all with my soul mate. So thankful! I might sound cheesy hehe, but sometimes it just hits me how absolutely happy and satisfied I am with what i’m doing. And you guys are such a big part of it. So, thank you for letting me be who I am and for letting me create and share my mind with you <3

// Finns inget finare än när solen går ner. Varmt, guldigt ljus och en lätt vind från havet. NYP MIG!! Kan inte fatta hur lyckligt lottad jag är att få leva detta livet och få dela det med min soul mate. Så tacksam! Det kanske låter klyschigt men ibland slår det mig lite extra hur lycklig och nöjd jag är med det jag gör. Och ni är sån stor del utav det. Så, tack för att jag får vara den jag är. Och tack för att jag får skapa och dela mina idéer och tankar med er <3

I’ve had time to relax.. of course in my own collection. Can’t believe how comfortable it is! And I love this bow detail in the back of the Angelica. The pink is so amazing against tanned skin. Get it here ! (collaboration) Can’t believe things are selling out AGAIN! Pinch me.. AGAIN!? // Jag har haft tid att slappna av, lite i alla fall. Självklart i min egen designade bikinikollektion. Kan verkligen inte fatta hur bekväm den är, är så stolt att jag lyckats göra den precis som jag hade tänkt mig. Och jag älskar detaljen i ryggen på Angelica toppen. Den rosa färgen är så fin mot solkysst hy. Ni kan köpa den HÄR ! (samarbete) Kan inte fatta att det säljer slut, IGEN! Nyp mig… IGEN!?

And of course beach time! Thank you for putting up with my absence. Hope your week has been amazing, tomorrow is finally friday! What are your plans for the weekend? x // och självklart lite strandhäng! Tack för ert tålamod med mitt bloggande. Hoppas er vecka har varit fantastisk, imorgon är det äntligen fredag! Vad har ni för planer i helgen? x


10 kommentarer10 kommentarer om “The last couple of days in photos”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här