Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:05 | July 26, 2017

BEACH CLUB SHOOT

Three little shots from my shoot in Italy for James Smith the Label. How good are these denim slides? the dress is from Shona Joy. We spent two days shooting, one on an amazing island called Ischia and the second day we shot around Positano. This photo is taken at a beach / beach club just a walk away from the main beach. Would you guys want to see more photos from the shoot? love sharing with you x

// Tre små bilder från Italien där jag fotade för James Smith the Label. Hur fina är inte dessa jeans slides? klänningen är ifrån Shona Joy. Vi spenderade två dagar med att fota. En dag var vi på en helt fantastisk ö som hettet Ischia och andra dagen fotade vi runt Positano. Denna bild är tagen på en strand / Beach club bara en liten promenad ifrån “main” stranden. Vill ni se mer bilder från plåtningen? ni vet att jag älskar att dela med mig x


19 kommentarer19 kommentarer om “BEACH CLUB SHOOT”

  Jaa mer bilder från shootsen! De är alla så himla fina ?❤️

  Reply

  Hej alla fina! Efter en del funderande har jag bestämt mig för att ta tag i saken och börja blogga, superkul! Där kommer jag skriva om allt från min vardag till mitt intresse för mode. Hoppas du vill börja läsa om mig och mitt liv!

  Reply

  Men woooow, sablar vad snygg! Du, klänningen, bilderna!!!

  Reply

  I am sooo in love with this dress. So sad that it is so expensive. Dream dress for summer!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här