Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:05 | July 30, 2017

POP OF RED

Yesterdays look. Ahhh, recently started to love wearing red on my lips. A big jump from the nude color I always wear haha. AND it’s weird i’ve always thought that I couldn’t wear red lipstick since I don’t wear any other make up, like it would be too big of a contrast. But I was wrong and now i’m going to start rocking it more often! Whats your favorite lipstick color? you know my favorite is the bobbi brown shade 4 Mod 😉 x

// Igårkväll såg jag ut såhär! Åh, jag har nyligen börjat älska röda läppar. Ett stort steg från mitt nude läppstift som jag annars alltid har på läpparna. OCH jag har alltid trott att jag inte kan ha rött läppstift för att jag inte har något annat smink, typ som de skulle bli en för stor kontrast. Haha, konstig va!? Jag hade fel och nu ska jag börja rocka rött oftare. Vad är er favoritfärg att ha på läpparna? ni vet ju att min absoluta favvis är Bobbi brown shade 4 Mod 😉 x


28 kommentarer28 kommentarer om “POP OF RED”

  Vad är det för märke och färg på det röda?! ❤?

  Reply

  KAN DU SNÄLLA BERÄTTA VAD FÖR KAMERA DU HAR! ALLIHOPPPP SNÄLLA

  Reply

  DU ÄR SÅ VACKER, snääääälla kan du säga vart toppen är från har letat efter en liknande sedan födseln <33333

  Reply

  Har taggat i båda bilder som jag la ut på instagram!! <3 <3 <3 tack snälla xx

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här