Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:18 | August 7, 2017

Bon voyage!

JEANS // SHOES (adlinks)

Sitting, as we speak in the lounge at the airport. We left Paris around lunch today, which left us with some last hours to explore and enjoy a yummy breakfast. Which is exactly what we did. After three days of walking more than 10km every day in heels, my feet needed a little break. And these shoes are honestly like walking on a cloud. Now i’m ready to head home, unpack, unwind and breathe before i’m off to Way out west with Zalando. Which I am so super excited about. I honestly sometimes have to paus and pinch myself, I am so thankful to be living this life! I am also at the moment looking at tickets for me and my boyfriend. For two reasons, number one – we really need to go on a vacation and just RELAX. No work. Just us time. And number two, shoot something really exciting that you all will love! So hopefully I find someplace that calls my name a little extra, any recommendations? talk soon loves x

// Nu sitter jag i skrivande stund i loungen på flygplatsen i London. Vi åkte från Paris runt lunch idag, så vi hann äta en godrulle och njuta lite innan vi åkte. Efter tre dagar av väldigt mycket gång i klackar, alltså mer än 10km varje dag i klackar så behövde mina små fötter en liten paus. Och dessa skor är verkligen som att gå på moln. Nu är jag redo att åka hem, packa upp, koppla av och koppla bort lite. På torsdag bär det av till Way out west med Zalando. Ska bli så kul! Ibland måste jag pausa lite och nypa mig själv, så tacksam att jag får leva detta liv! Oh just det, jag sitter också i skrivande stund och letar efter en resa till mig och min pojkvän. haha jag vet. Jag får aldrig nog! Nej, men vi behöver verkligen komma bort lite och bara vara. Liksom inte jobba. BARA semester. OCH, fota något riktigt spännande, ni kommer att älska det! Förhoppningsvis hittar jag ett ställe som ropar mitt namn! Några tips? hörs snart darlings x


20 kommentarer20 kommentarer om “Bon voyage!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här