Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:21 | August 9, 2017

Le Marais

BLAZER – FRANCE // SKIRT (adlink)// SHOES // SUNNIES // EARRINGS

From a day in France when we explored Le Marais. Took in all the breathtaking views, the smells and the pulse of Paris. Ate a Crepe, no chock there haha. Sat at a restaurant for hours and watched people walk by. A bit unhappy with the food, I had a hard time picking the right food.. as always. And then we walked in vintage stores, and then jumped on our bed when we came home.. sore feet? YES! x

// Från en dag I Frankrike när vi gick igenom hela Le Marais. Tog in alla vackra vyer, dofterna, och pulsen från Paris. Åt en crepe, ni är inte chockade va? haha. Satt på en restaurang i timmar och kollade på folket som gick förbi. Jag var lite besviken över maten, lyckas alltid välja fel! Och sedan gick vi i vintage affärer, och sedan hoppade vi på sängen när vi kom hem.. om våra fötter gjorde ont? JA! x


9 kommentarer9 kommentarer om “Le Marais”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Sjukt snygg outfit du hade där! Kram på dig!

  Reply
 • Snyggt ??

  Reply
 • Vill ha ditt liv??

  Reply
 • Gorgeous outfit!

  Reply
 • Superfina kläder, as per usual!! Jag har väldigt nyligen hittat din blogg och instagram osv, och undrar lite hur du har gjort för att lyckats ta dig dit du är idag? Skulle du inte kunna skriva ett inlägg eller liknande där du berättar om din lilla resa? Vad du gick på gymnasiet, hur mycket du jobbat/jobbar och vad du jobbade med som yngre för att ha råd med att resa och köpa massa fina kläder osv. Du är riktigt inspirerade och jag älskaaaar din lugg!!!!?

  Reply
 • Hej Matilda! Jag vill göra något med mitt hår till hösten och funderar på att klippa det ungefär som du har det. Tycker lugg är så himla snyggt! Men samtidigt är jag rädd för att det ska krävas mycket styling vilket jag inte kommer orka på morgonen innan skolan. Stylar du ditt hår mycket eller faller det naturligt snygg? Och har du klippt upp dit hår? Är super tacksam för svar, är så trött på mitt hår just nu!! Kram fina du <3

  Reply
 • Matilda du har alltid sådär riktigt fina härliga bilder. Brukar bläddra igenom din blogg för inspiration då och då, thought you should know ?✨?

  Reply
 • Do you workout usually? you have such great legs

  Reply
 • Snygg bild

  Reply