Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:54 | August 20, 2017

Heaven x2

48 hours later and Rasmus finally has his luggage again, and I finally have my charger, dry shampoo and stomach medicine. HEAVEN! Speaking of heaven, how amazing does this look? we managed to find it by riding a scooter for 40 minutes, worth every minute of aching butt! Tomorrow we are waking up early, exciting things ahead! You guys will love it, can’t wait to share it with you! Something to do with my collection for Ete Swimwear… can anyone guess? love love love x

// 48 timmar senare och Rasmus har äntligen fått sitt baggage. Och jag har äntligen fått min laddare, torrshampoo och medicin för magen. HIMMELRIKET! På tal om himmelriket, hur fantastiskt ser inte detta ut? vi lyckades hitta hit efter 40 minuter på moppen. Värt varenda minut av ont i rumpan! Imorgon ska vi vaknade tidigt, spännande saker som kommer! Ni kommer äska det. Åh ska bli så kul att få visa er! Det har något att göra med min kollektion för Ete Swimwear, kan någon gissa vad det är?! massa kärlek från lilla mig xx


5 kommentarer5 kommentarer om “Heaven x2”

    Tips är att ringa ert försäkringsbolag var ni har hemförsäkring, de ersätter oftast bagageförseningar med ekonomisk kompensation. kram

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här