Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:08 | August 26, 2017

DREAM DRESS

DRESS (collaboration) // SHOES // EARRINGS (adlink)

Hi lovers! We flew home yesterday and all I had time to do was eat and sleep. Today has been pretty much the same. But I did fit in a work out as well, and ate lunch with my parents <3 I just got back home from a little drink (alcohol free for me) with my friends, but i’m back in my couch now. Feels like I might be getting a little sick after this trip, so feel the need to rest up. I have ALOT of exciting stuff ahead of me these couple of weeks. No time to be sick! Can’t wait to share it all with you. Anyway, I got this dress in the mail yesterday and I threw it on first thing today, paired it with my new favorite shoes and put my hair up. To really let the dress do the talking. Do you guys like it? I absolutely adore it. Such a dream piece! Hoping my boyfriend will come home with a bucket of popcorn soon, movie time coming up! Talk to you angels soon x

// Hej älsklingar! Igår kom vi hem från Ibiza och allt jag hann göra var att sova och äta mat. Idag har varit ungefär likadant, men jag hann klämma in ett träningspass också. Och så åt jag lunch med mina föräldrar <3 Jag sitter i soffan igen efter att ha varit ute och tagit en drink med mina tjejer, alkoholfri för mig. Känns som jag kanske börjar bli lite sjuk efter denna resan, så vill vila upp mig. Jag har så mycket spännande saker framöver så hinner inte bli sjuk! Ska blid så kul att få dela med mig av allt med er. I alla fall, jag fick denna klänningen på posten igår och slängde på mig den direkt idag. Tillsammans med mina nya favoritskor. Och så slängde jagupp håret för att verkligen låta klänningen vara i fokus. Gillar ni den? jag tycker den är helt magisk. Nu sitter jag och väntar på att min kille ska kolla hem med popcorn, filmdags! Hörs snart änglar x


10 kommentarer10 kommentarer om “DREAM DRESS”

    Du är en sån inspirationskälla för mig!! Hade varit sååå tacksam om du kunde berätta hur du bokar dina resor, tex Vilka sidor är bäst att boka ifrån? Vad är bra att tänka på när man bokar? Budget? Ska man byta hotell under resan, även om resan bara är i en vecka? etc. Kramis

    Reply

    Such a gorgeous dress! Love how you styled it with pink!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här