Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:10 | August 26, 2017

TODAYS x

DRESS – H&M // SHOES – DUNE LONDON


28 kommentarer28 kommentarer om “TODAYS x”

  Hej! Ser att du emellanåt fotat analogt och bilderna är så fina! Hade inte du kunnat göra ett lite mer ingående inlägg om filmfotografering? Typ om hur du började, vad du har för kamera, vilken film du använder och vad som är viktigt att tänka på när man tar en bild osv? Kram!

  Reply

  Absolut ängel!! Det ska jag se till att göra <3 tack för tipset!! kram x

  Reply

  Matilda what size is the dress? Trying to figure out what to order. Thanks!!!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här