Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:06 | September 5, 2017

VINTAGE CARS AND FLUFFY COAT

COAT // SHOES // JEANS (adlinks & post in collaboration with Nelly)

Hi lovers! I’m finally by the computer with half working wifi, so sorry for my absence.. the last couple of weeks have been so hectic! And now I am finally in Cape Town with the Nelly crew, SO unreal!? First shoot was at an airplane field, very windy but very cool. Between sets me and the amazing and gorgeous Molly took some photos with the old car, you know me and my love for vintage stuff.. Love how the photos turned out. And i’m wearing my favorite heels, I have them in both black and pink! And do we even need to talk about the coat? So in love. Anyways, I am so excited to be here and to shoot the fall campaign for Nelly. Can’t wait to show you more incredible photos and pretty outfits, stay tuned lovers! <3 x

// Hej älsklingar! Nu är jag äntligen vid en dator och med halvtfungerade internet. Ber så mycket om ursäkt för dålig uppdatering det senaste, snacka om stressiga veckor. Nu är jag äntligen I Kapstaden med Nelly gänget, nyp mig?! Första plåtningen var idag och vi tog bilen ut till ett flygplansfält, väldigt blåsigt men så magiskt! När dom andra tjejerna plåtades så passade jag och fantastiska Molly på att plåta lite själva, jag blev ju kär när jag såg den lilla gamla bilen! Ni vet ju hur mycket jag älskar vintage. Och älskar hur bilderna blev! Vad tycker ni? Mina go to klackar är dessa ovan, jag har dom även i rosa.. så magiska! Och kappan tänker jag att vi inte ens behöver prata om. Jag är i alla fall så taggad på att vara här! Vi fotar en höst kampanj och en massa content. Ska bli så kul att få dela med mig av fina outfits och magiska locations! Håll ut darlings! Vi hörs snart igen x


22 kommentarer22 kommentarer om “VINTAGE CARS AND FLUFFY COAT”

    Lovely !! Your earrings are perfect ! Where are they from babe ? Thanks a lot !

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här