Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:00 | September 6, 2017

HOUSE SITUATION..

When we arrived late monday morning Cape Town greeted us with the biggest sunshine possible. Did anyone see my instagram stories from the house? It is so beautiful, reminds me so much of California. I snapped some quick photos for you guys to see, the cutest part was the gold writing on our towels and slippers, talk about a warm welcome! I promise to show you guys more from the house, but here’s a little sneak peek! Today we’re shooting the party part of the campaign, don’t forget to follow my instgramstory for updates! Lots of hugs and love x

// När vi kom sen måndagsmorgon var det strålande solsken och huset såg så himla amazing ut. Såg någon min instagramstory från huset? alltså så fint. Det påminner mig om Cali! Jag tog lite snabba bilder så ni får se, det gulligaste var våra guldbroderade namn på tofflorna och handdukarna. Jag lovar att visa er ännu mer från huset, men här får ni ett litet smakprov! Idag blir det partyplåtning, glöm inte hänga med på instagramstory! massa kramar x


8 kommentarer8 kommentarer om “HOUSE SITUATION..”

    Åh Kapstaden är underbart! Har bott där och bara måste tipsa om snabbmatskedjan Kauai (godast wraps och smoothies i CT och superfräscht!) som finns lite överallt och restaurangen Café Paradiso i Tamboerskloof. Hur härligt som helst att sitta i trädgården där och äta god mat:) Hoppas resan blir härlig!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här