Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:24 | September 18, 2017

TODAY IS THE DAY

Adlinks & post in collaboration with Nelly.com

Mollys outfit: Jacket // boots // dress

Jeans // dress // heels

Good morning my loves! Today is the day, part 1 of the campaign we shot in Cape Town for Nelly is out.. to get to the campaign page & for link to all the clothes, click here. What do you guys think? don’t forget to check out the video, may or may not be a tiny clip of me doing my dance moves.. you will have to see 😉 many hugs from me! can’t wait to hear what you guys think about the photos! <3 x

// God morgon älsklingar! Idag är dagen, del 1 av kampanjen vi fotade i Kapstaden för Nelly är ute. Och för att komma till kampanjen & där alla kläder är länkande, tryck här. Vad tycker ni? glöm inte att kolla in videon också. Kanske finns ett litet klipp där jag dansar i videon, men det måste in ju kolla för att se 😉 massa kramar! Ska bli kul att höra vad ni tycker om bilderna!! <3 x


18 kommentarer18 kommentarer om “TODAY IS THE DAY”

    Alltså såå fina bilder och så otroligt vacker du är! Både på insidan och utsidan! Verkligen vilken babe! Girlpower!! Dig skulle man haft som vän ?. Kramar och hoppas du får en underbar vecka <3

    Reply

    men alltså <3 blir helt varm i hjärtat!! Tack snälla, du gjorde min dag! skickar massa kärlek till dig <3

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här