Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:10 | September 20, 2017

BLACK FEELS

JUMPSUIT (adlink, will be available next week, will link it again then!) // HEELS

Hi angels! Sorry for not updating yesterday, I ran between meetings and sushi hang with my siblings. A full packed day to say the least, I mean waking up at 4 to catch a train was not the best move haha. Anyway, today I haven’t done much – worked a little, went for a unplanned walk (we got lost haha), and took a power nap. It’s so weird not that it’s getting colder, its only 4 o clock but for me it feels like its 6. It must be the combination of cold and the sun going down earlier. I don’t mind though, just have to get used to it. Now – edit a new video! LOVE x

// Hej änglar! Förlåt att jag inte uppdaterade mer igår, jag sprang mellan möten och sushimys med mina syskon. En fullspäckad dag: Att vakna klockan 4 för att ta tåget satte sina spår haha. I alla fall, idag har ja inte gjort så mycket – jobbat lite, gick på en oplanerad promenad (vi gick vilse..) och tagit en powernap. Det är så konstigt, klockan är 4 men för mig känns det som den är runt 6. Måste vara kombinationen av att det börjar bli kallare och att solen går ner tidigare. Jag gillar det, måste bara vänja mig. NU – redigera en ny video! KÄRLEK x


17 kommentarer17 kommentarer om “BLACK FEELS”

    Så magiskt snygg! Älskar verkligen färgklickar på detaljer till en helsvart outfit!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här