Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:00 | September 21, 2017

NEW VIDEO!

Loves!! I’m so excited to announce that I will be going all in with videos now, just because so many of you ask for it – I really hope you will appreciate my attempts haha!! The first come back video is a video I have been asked to do, how I style denim & some of my key pieces for fall. So I hope you like this one! And please let me know what else you want to see, love love love x

Älsklingar! Känns så kul att säga att jag nu kommer köra all in med videos, får så många som frågar om det – så jag hoppas ödmjukt att ni uppskattar mina försök.. är ju inte så duktig på detta än haha! Min första come back video är en som jag fått frågan om att göra, hur jag stylar jeans & mina måsten till höstgarderoben. Så jag hoppas att ni gillar den! Och kommentera gärna vad mer ni vill se, massa kärlek x


15 kommentarer15 kommentarer om “NEW VIDEO!”

  you’re such an inspiration to me! loved the video.. keep on posting. may be a regular VLOG from Sweden? or a how to get ready?

  Reply

  Alltså du är så duktig & inspirerande!!! ÄLSKAR din stil och tack vare dig vill jag verkligen våga gå ur min comfort zone när det gäller outfits!!?

  Reply

  Du är ju såååå himla duktig på det du gör! Wow. Blir alltid lika glad utav dina videos! Din rosa knit varifrån var den? Såååå fin!!! ⭐️ Kram

  Reply

  Älskar din stil! Du fick mig att klippa gardinlugg med, sjukt snyggt! Ett tips till videos: ha endast med det som är relevant, alltså inte när du byter om och liknande. Vill gärna se helkropp också när du visar upp outfits i videos ? jättebra blogg och insta, definitivt en av mina stilikoner – måste själv våga mer med mina kläder ?

  Reply

  Hey Matilda love! Thanks for your video, I really appreciate the way you explain your key pieces for fall. I’m excited to use everything I have! I really wanted to tell you how much I enjoy watching your pictures and videos, your are one of a kind, very natural and very honest blogger. Keep it that way please! You are the only one I actually follow… for the videos, I would love to see maybe one day if you, what you do in the mornings, etc. Bye doll!!

  Reply

  Hei! Superfine antrekk, tror du at du kan begynne å fortelle hvor klærne dine er kjøpt i videoene dine? Hadde vært veldig hjelpsomt!

  xxxx

  Reply

  Hej, kan du skriva varifrån kläderna kommer? Undrar främst över den mörka blusen med röda detaljer och den mönstrade blazern ? väldigt bra video!

  Reply

  Hej söta! absolut <3 tröjan är ifrån Envii och mönstrade kavajen från Mayla stockholm. finns dock billigare på tex Zara xx

  Reply

  hej söta!! har med lite av det när jag byter om av en anledning men tack så himla mycket för tipset, uppskattar det verkligen! och tack för kärleken, betyder massvis <3

  Reply

  åh vad glad jag blir!! den är ifrån Nelly men dock slutsåld för tillfället.. kramar <3

  Reply

  wow! thank you so, so much for the love you angel! this really means the world. Did you like the new video? <3

  Reply

  hej söta! åh tänkte inte att det skulle vara det stora fokuset men absolut!! T-shirten och blåa polon är ifrån Zara. Svarta tunikan och kappan från Envii. Skorna från Nelly. Jeans från &other stories, vintage levis och nelly. och tröjan med knappar från St.Agni <3 xxx

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här