Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:14 | September 25, 2017

CAPE TOWN – NIGHT GLAM

Adlinks and post in collaboration with nelly.com

Mollys set here // My dress here & shoes here

Jeans // Top

Dress (coming soon)

YAY! So excited to show you guys the second campaign we shot in Cape Town, night glam. The location was insane and the vibe was amazing. I’m really in love with the result, it’s definitely different than the style I usually shoot. But I am so thankful and happy my job is so versatile and that I get to try all of these different things. The photographer Felicia was just such a genius behind the camera, can anyone guess that it was actually daytime when we shot this!? haha! So excited to hear what you guys think! please comment and let me know <3 And if you guys want to see more from the campaign press here , all of the pieces are also linked there x

// Tjoho! Äntligen är del två ute av kampanjen vi fotade i Syd Afrika, Night Glam. Stället vi fotade på var helt galet och allt kändes bara amazing. Jag älskar resultatet, det är verkligen annorlunda från stilen jag brukar köra på. Men jag är så tacksam och glad att mitt jobb är så varierande och att jag får prova på så många olika saker. Fotografen Felicia var verkligen ett geni bakom kameran, kan någon gissa att det var dagtid när vi fotade detta!? haha. Ska bli så kul att höra vad ni tycker. Kommentera snälla! <3 Och vill ni ser mer utav kampanjen klicka här , där finns även alla plagg länkade! x


29 kommentarer29 kommentarer om “CAPE TOWN – NIGHT GLAM”

  Ni är så vackra!!!! Älskar verkligen bilderna och kläderna, fantastiska ????

  Reply

  Elsker bildene!! Men lurte på om du vet når den stripede high neck genseren kommer inn igjen? Den er såå kul

  Reply

  Åh jag väntar på att den ska komma in också.. skriver direkt när den är tillbaka!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här