Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:00 | September 28, 2017

Tonights dinner plans

Hej änglar! Idag har varit en sån dag, kan liksom inte ens förklara haha. Har varit såå trött, vet någon känslan? jag lyckades ta mig till gymmet för ett pass med min tränare, det ska jag berätta mer om snart! Jag bytte sedan om för lite kvällsmat med min mamma. Bor ni i Borås eller om ni någonsin är här – gå till detta stället! En ny tapas bar, Ambar som transporterar dig till Spanien. Så gott och mysigt! Nu sitter jag i soffan med Maverick i mitt knä, kolla min instagram story – ni fattar ju att han distraherar mig haha! Bästa stället att avsluta dagen på. Saknar bara min andra halva. Dags att stänga igen datorn, vi hörs imorgon sötisar! x

// Hi angels! Today has been one of those days, i’ve been sooo tired. I managed to get to the gym for a workout with my trainer, will tell you all about this soon! And then I changed to go to dinner with my mom, if you’re from my home town, Borås or ever here – go to this place! A new tapas bar called Ambar that just transports you to Spain. It was so yummy! Now i’m in the couch with maverick in my knee, best place to end the day. Just miss my other half. I’m calling it a night, talk tomorrow cuties x


6 kommentarer6 kommentarer om “Tonights dinner plans”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här