Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:24 | September 30, 2017

weekend plans

Dress – old one from h&m // Shoes – here (adlink) // Coat – Isabel Marant // Väska – vintage Changel

Hej goingar! äntligen helg, eller vad säger ni? igår åkte jag och min kille ner till göteborg för lite ärranden på mig hade jag detta. Nu börjar vinden kännas höstig, så mysigt. Men man måste vara klädd för det haha. Idag ska jag fira min bästis som fyller år. Har faktiskt redan planerat vad jag ska ha på mig, händer typ aldrig. Men det blir färgglatt. Ska visa er sen! Massa kramar, ha en fantastisk helg <3 x

// Hi hunis! Finally weekend, am I right? yesterday me and my boyfriend went to Gothenburg to run some errands, and I was wearing this. The wind is really starting to feel like fall, so cozy but you definitely have to dress right. Todays plans – celebrate my best friend! It’s her birthday today, yay. I actually already know what I will be wearing, which happens like.. never. A lot of colors! I’ll show you later! Sending hugs your way, have an amazing weekend! <3 x


13 kommentarer13 kommentarer om “weekend plans”

  Hejsan! Du har suuuperfin stil och du är verkligen den jag hämtar inspiration ifrån. Var hämtar du din inspo från? bloggar, tidningar? puss!!

  Reply

  Men pleeeease visa outfit!! haha, ska ut ikväll och har fortfarande inga idéer. Varför blir det alltid så? ?

  Reply

  Älskar dina outfits, så innovativa! Saker en annan aldrig tänkt på funkar tillsammans, u just nail it everytime! Sjukt stor inspiration är du!

  Reply

  åh tack going!! lite allt möjligt, från instagram, photoshoots, människor på stan. you name it! puss xx

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här