Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:17 | October 1, 2017

MY weekend in photos

Min fredag bestod utav mys på restaurang med två fantastiska vänner! Vi började på Ambar och gick sedan vidare, klackarna traskade hemåt i lagom tid och jag vaknade på söndag utvilad.. eller? ärligt talat har jag varit ganska trött denna helgen. lite sådär mosig. Känner någon igen sig i känslan? mina händer orkar knappt skriva detta haha. På mig hade jag i alla fall en ny klänning, ska visa bättre bilder på den i veckan, verkligen magisk.

// My Friday consisted of cozy time at a restaurant with two amazing friends! We started at Ambar and then went to another place. I got home early but not too early and woke up saturday after a long sleep. Honestly though, I’ve been pretty tired this weekend, my body has been a little slow.. Anyone know what. I mean my hands can’t be bothered writing this haha, i’m fighting against them!! Anyway, I wore my new dress (it’s amazing!) i’ll show you more photos soon!

Det slutade med att jag inte hade på mig detta, haha typiskt mig.. Men jag älskar detaljerna på denna tröjan! Ni hittar den här (adlink)

// I actually never got around to wearing this outfit, haha typical me.. but I love the detailed sleeves. You can find it here (adlink)

Sen kom lördagnatt och jag spenderade den med att fira min bästis. Vi åt middag först och sedan dansade hela natten lång. Dock var det så konstigt haha, flertal människor som inte kände igen mig igår. Jag menar, jag har ju haft röda läppar länge nu men människor kopplade inte att det var jag först :/ kanske även berodde på att jag i sista minuten var tvungen att blåsa håret så det var rakt, och det har jag ju typ aldrig. Oavsett var det faktiskt ganska roligt! Vad hittade ni på denna helgen? x

// And then came saturday night and I spent it celebrating my best friend. Dinner first and then dance all night. It was so weird haha, people did not recognize me last night. I mean i’ve been wearing red lips for a long time but so many people didn’t see that it was me at first :/ Maybe because I had to blow dry my hair last minute so it was straight and not wavy like it usually is, either way – it was quite funny! What did you guys do this weekend? x


15 kommentarer15 kommentarer om “MY weekend in photos”

    Beauty!! Is there any places you recommend in Gothenburg to go for dinner? ?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här