Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:42 | October 2, 2017

the most romantic shoot

Hej änglar! Det har regnat hela dagen, har det gjort det hos er också? och jag har faktiskt bara tagit det väldigt lugnt. (läs – sovit i två timmar haha). Min kropp och själ behöver laddas om lite. När jag låg i sängen kom jag och tänka på vår fantastiska resa till Paris, och hur mycket jag saknar den staden. Och sen kom jag att tänka på att jag inte har delat med mig av bilderna vi fotade för Nancy King (finns mer bilder på deras hemsida) där nere, så här har ni dom. Väldigt romantiska plagg, visst är dom vackra? vilka bilder gillar ni mest? massa kramar <3 x

// Hi angels! It’s been pouring outside all day, how has the weather been where you are? i’ve actually just taken it very easy today (read – to a nap for two hours haha). My body and soul needed it, I need to recharge my batteries a little. While I was in bed, half asleep i started thinking about Paris and how much I adore that city. I also remembered that I never shared the photos we took for Nancy King, (you will find more photos on their website) so here they are. I love them, and the dresses are so gorgeous. Which photos do you like the best? many hugs from me <3 x


32 kommentarer32 kommentarer om “the most romantic shoot”

  Vilka fina bilder på dig! Den randiga klänningen är en riktig favvo, superfin ju!!

  Reply

  Den första klänningen passade dig så fint! ❤️

  Reply

  Väldigt fina kläder och bilder, de bilderna på den blåvit-randiga klänningen och långklänningen med blommor på i slutet är mina favoriter <3 Du är en riktig dröm!

  Reply

  åh så kul att veta vilka dina favoriter var! Visst är dom magiska!? tack för kärleken <3

  Reply

  Så fina bilder! Gillar ditt hår väldigt mycket, så cool frisyr med typ lugg men ändå inte haha, jättesnyggt <3

  Reply

  Vilka vackra bilder! Du är så sjukt vacker! ?

  Reply

  I love all four dresses but the third one is definitely my favorite!!

  Reply

  Vart har du köpt ditt transparanta mobilskal med blommor? ?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här