Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:18 | October 9, 2017

L’Occitane advent calender (some of the best products i’ve used!)

Jag är så himla glad att få dela med mig av detta samarbetet med L’OCCITANE! Varje år gör dom en adventskalender, och för julälskare som mig själv är detta ett måste. Verkligen perfekta sättet att räkna ner till Julafton. Inte nog med att själva kalendern är helt fantastiskt fin så finns det 24 små skönhetsprodukter att upptäcka. Tycker det är ett sånt perfekt sätt att prova produkterna innan man köper den riktiga storleken. Vill ni veta något galet? tappade hakan när jag läste detta, deras Shea butter hand cream säljs var tredje sekund runt om i världen. Asså fattar ni hur galet!? Jag förstår det dock, är besatt av min haha. Jag har provat fem av produkterna och med handen på hjärtat kan jag säga att jag är så himla nöjd. Både Almond milk concentrate & Shea Butter Light Comforting Face Cream fick min hud så mjuk. Schampot (Aromachologie Repairing Shampoo) och balsamet var också en positiv upplevelse, mitt hår blev glansigt och hanterbart.. och det är ett stort plus för mig med tovigt tjockt hår. Kalendern finns i alla L’Occitane butiker från och med 18/10 OCH den finns redan tillgänglig på se.loccitane.com för 499SEK. Jag är verkligen så glad att få dela med mig av dessa produkter med er. Jag delar enbart saker jag verkligen tr
or på, och det är så himla viktigt för mig. Längtar tills December börjar så jag kan börja .öppna, värsta julafton hela månaden!! Ps. Hoppa över till min instagram för en chans att vinna en kalender till dig och dina vänner!

// I am so excited to do this collaboration with L’OCCITANE! Every year they do an Advent Calendar and it’s definitely a must-have and for a christmas lover like myself, a really fun way to countdown to Christmas. Not only is the box itself so pretty, inside there’s 24 beauty treats to uncover. Is there a better way to try products before buying full sizes!? Something crazy, the shea butter hand cream is sold every three seconds around the world. How insane is that!? totally understandable though, it’s one of my favorites. I’ve tried 5 of the products and hand on my heart, I am so happy with them. Both the Almond milk concentrate & Shea Butter Light Comforting Face Cream left my skin feeling so soft. And the shampoo (Aromachologie Repairing Shampoo) and conditioner left my hair really silky and manageable, which is a big plus for me. The calendar is available in all L’Occitane stores from 18/10 AND it’s already available online at se.loccitane.com now for the price of 499SEK. I am so happy to do this collaboration and share these products with you angels, I only ever share what I believe in which is so important for me. Okay, So can it be December now? Can’t wait to start opening, talk about christmas the whole month! Ps. Head over to my instagram for a giveaway for you and your friends!


4 kommentarer4 kommentarer om “L’Occitane advent calender (some of the best products i’ve used!)”

    ska helt klart köra på någon sån här kalender till mig själv i år! alltså hur kul ???

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här