Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

06:04 | October 15, 2017

TOMORROWS PLAN

This post contains adlinks

T-SHIRT CUYANA // JEANS // SNEAKERS

Vi började dagen vid vårt hus, läste lite i solen och sådär. Perfekta stället att slappa på efter vår morgonpromenad och frukost. Vi bytte sedan om och gick till Abbot Kinney, det tar typ två minuter att gå dit från oss. Jag hittade inte den väldigt nödvändiga saken jag behövde så vi tog en uber in till 3rd street. Efter ett snabbt stopp på Victorias Secret och Zara så avslutade vi kvällen på P.F Chang, alltså deras melon räkmåltid är helt magisk. Varje gång jag kommer hit måste jag äta det minst en gång haha. Nu är vi tillbaka i vårt hus och är redo för film! Imorgon tänkte jag köra en follow me around video, tjoho! Massa kramar till er darlings x

// We started the day at our house, it’s a good place to relax after our morning walk. We then changed and walked to Abbot Kinney, which is a 2 minute walk from us. However I didn’t find the very necessary thing that I needed, so we took an uber to 3rd street. A quick stop into Victorias Secret and Zara and then we ended the night at P.F Chang, i’m obsessed with their Walnut Melon Shrimp meal, it’s sooo yummy. I always have to eat it once when i’m here haha. Now we’re back at our house ready for a movie, doing a follow me around video tomorrow. YAY! have a lovely day babes x


19 kommentarer19 kommentarer om “TOMORROWS PLAN”

  Så roligt! Älskar att se dig i mer ”varmare kläder” och inte bara klänningar oså, du har så fin stil men det är liiite för kallt för skitsnygga klänningar såhär års så då är det alltid kul att bli inspirerad av dig med saker man faktiskt kan ha på sig i kalla Sverige!!

  Reply

  Hej Mathilda!! Jag har följt din blogg sen du reste med din pojkvän i Carribean för två år sen. Jag och min pojkvän är jätte sugna på att åka till Carribean i januari en månad. Men har sååå svårt för att bestämma vart vi ska/hitta information om vad allt kostar. Kan inte du snälla snälla tipsa om vilka som va dina favoritöar och hur ni hittade boende? Vad betalade ni per natt och vad låg budgeten på för en dag? Förstår om du inte har tid att svara på allt men jag skulle uppskatta det otroligt mycket!! Pussar och kramar din blogg är verkligen fantastisk!<3

  Reply

  Hej fina du! Undrar vart den svarta hoodien du har på dig i din workout video är ifrån? ?

  Reply

  så kul att du tycker det! jag har ju varit hemma i tre veckor innan denna resan och då har det bara varit kläder jag har på mig i sverige! Snart blir det samma visa igen ? massa kramar!! xx

  Reply

  hej darling! jag säger det i slutet av videon, kikade du verkligen på hela? ? lulu lemon x

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här