Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:12 | October 24, 2017

5 tips on how to succeed in Social Media

Det är många som frågar mig hur man lyckas inom sociala medier, och jag önskar jag hade det exakta svaret. Tyvärr har jag inte det. Men jag har 5 tips hur du får en bra grund! Here we go..

x Var unik! Alltså var dig själv. Du är ju unik, så lätt är det. Det finns så många i sociala medier som tror att dom lyckas om dom har ett flöde som ser ut på ett visst sett, hon med 1m följare har ju ett flöde som ser ut så. Fel. Då finns ju redan den profilen. Kom med något nytt och fräscht!

x Hitta vad som är din grej. Är din grej kläder, fitness, mat, resor? soul searcha lite och nischa sedan in dig på din grej.

x Uppdatera ofta, jag personligen älskar när man uppdaterar ofta. Det är så kul när det alltid finns nytt att se och läsa! Lättast är självklart att uppdatera ofta på instagram, så var inte rädd för det. Sedan måste man också vara realistisk, allt tar tid. Så ibland går det, och ibland går det inte.

x Använd dig av instagramstories! Jag själv tycker det är så kul att titta på, och jag märker att mina följare älskar det också. Live är min favorit! Det är ett sätt att lära känna varandra och bli lite mer personliga.

x Bra kvalité! Det är inte roligt att kolla på bilder som är brusiga, nu säger jag inte att ni ska köpa en dyr kamera. Jag fotar mycket på min instagram på min mobil, men bara att ni ska vara noggranna med kvalitén. Inte skaka mobilen, inte fota i dåligt ljus. Och så vidare.. .¨

Gillar ni när jag gör denna typ av inlägg? viktigt att veta <3 kram på er! x

// I get a lot of questions on how to be successful in social media, and I really do wish I had the answer unfortunately I don’t. But I do have 5 tips on how to build a solid ground to start on.

x Be unique! And what I mean by that is be you – you’re unique. It’s as easy as that! There are so many people on social media that think they will succeed if they have a feed that looks like the girl with 1m followers has. Wrong. That feed already exists. Come up with something new and fresh!

x Find your thing. Is it clothes, fitness, food, travels? soul search a little and then do your thing.

x Update often! I personally love when people update often, it’s so much fun where there’s new photos and texts to look at. Of course instagram is easier to update often, so don’t be afraid to. It’s also important to point out here that you have to be realistic, it does take a lot of time. So sometimes it’s manageable and sometimes its not.

x Use instagram stories! I personally think it’s a lot of fun, my favorite is the live. I’ve noticed that my followers really like it too. It’s a fun way to get to know each other more personally.

x Good quality! I’m not saying you have to get a camera, I use my iPhone for a lot of shots on my instagram. I mean that you just have to be careful with the quality. Don’t shake the phone while shooting, don’t shoot in bad light.. etc.

Do you guys like these types of posts? important to know <3 hugs x


32 kommentarer32 kommentarer om “5 tips on how to succeed in Social Media”

  Thank you so so much for this post ! It was good to read. I love your blog, and you give me so much power to restart my old blog again… I hope we all make it ! Lovely greets from Hamburg Germany, Julia xxx

  Reply

  Tack för ett toppen inlägg! Kul att du delar med dig dina tips ? <3 xx

  Reply

  Du är så himla bra! Tror verkligen nummer ett blir mer och mer viktigt ? Din blogg blir bara bättre och bättre<3

  Reply

  Tack så mycket, detta behövdes med tanke på att man själv är nybörjare, Kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här