Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:28 | October 28, 2017

TEDDY COAT

In collaboration with Na-kd.com

Okej, så denna jackan.. alltså jag DÖR! Den är så magisk, så glad att jag klickade hem den. Har länge velat ha en teddy jacka som var lång och i den perfekta bruna nyansen och voila hittade jag den! Den finns i svart också, men jag föredrar brunt. Ni hittar den här ! Glöm inte Matilda_20 för 20% rabatt. Väskan är ifrån Polene och skorna Zara. Gillar ni det? x

Okay, so this jacket.. actually dying! It’s so magical, and i’m so glad I clicked on the link to it. I’ve been wanting a teddy jacket in the longer model and in the perfect brown shade. And voila I found it! It’s also available in black, but I prefer brown. You can find it here ! And don’t forget Matilda_20 for 20% off. The bag is from Polene and shoes Zara. Do you guys like this outfit? x


36 kommentarer36 kommentarer om “TEDDY COAT”

  Den ser mer “teddy”-aktig ut i brunt, vilket jag gillar! ? Vill typ bo i den haha!

  Reply

  It looks so cozy! But is it warm as well? I’d love to buy this coat but I’m not sure if it will be suitable for the freezing Polish winter ?! Lots of love, Martyna xx

  Reply

  This one is actually quite warm!! Especially with a warm shirt under which you can have because it’s so roomy <3 xx

  Reply

  men alltså wow! tror du att kappan funkar för den svenska vintern också, eller är det mer en höstkappa endast? så himla fin och mysig!

  Reply

  Jag tror faktiskt den funkar, den har hållit mig väldigt varm haha!! <3 x

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här