Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:00 | October 30, 2017

SUNNY FALL OUTFIT

Hej älsklingar! Ny vecka och solen skiner, alltså finns det något bättre? blir så fylld av energi. Idag står massvis med jobb på schemat. Ta igen mail, fota bloggmaterial, förbereda samarbete, redigera en speciell kampanj.. ja ni hör! Vad är era planer? Ser fram emot att höra! massa kramar x
// Hi loves! New week and the sun is shining, is there anything better? I just get filled with so much energy. Today the schedule is filled with work. Catch up on my mail, shoot blog material, prepare collaborations, edit a very special campaign.. you guys get it! What are your plans? I look forward to hearing them! Lots of hugs x

Get my style

JEANS // POLO // BLAZER // SHOES (ADLINKS)


9 kommentarer9 kommentarer om “SUNNY FALL OUTFIT”

  Tar du några hårtabletter? Tacksam för svar ?

  Reply

  Vilken storlek har i i byxorna och töjer de sig mycket eller inte? Hur kort är de i längden?

  Reply

  dessa är faktiskt 36 men de var för stora, så har nu beställt ett par i 34. Jag är 162cm och dessa är faktiskt väldigt bra i längden <3 jag upplever inte att dom töjer sig! massa kramar x

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här