Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:24 | October 31, 2017

Favorite knits in store now

This post contains adlinks

När det är kallt ute är det ju väldigt, väldigt skönt att bara glida runt i ett par snygga jeans och en skön, varm tröja. Därför har jag samlat ihop mina favoriter till er! Blev så glad när jag hittade dessa jeansen, den perfekta tvätten verkligen.. är sugen på att klicka hem. Håller någon med? Och vilken tröja är er favorit? min är nog ändå den ljusblå.. så magisk färg x
// When its cold outside it’s very nice to just walk around in a pair of good jeans and the perfect, warm knit. That’s why i’ve collected a few of my favorites here! And I was so happy when I found these jeans, the wash is perfect. I’m so close to ordering them, anyone else feel the same way? And what knit is your favorite? Mine has to be the baby blue one.. the color is just magic! x

13 kommentarer13 kommentarer om “Favorite knits in store now”

  hur kom du i kontakt med Faithfulbrand? kontaktade du dom eller dom dig? ? hade du många följare vid den tiden?

  Reply

  Älskar ballongärmar just nu, favoriten här är nog den mörkröda eller gröna.. väldigt höstigt! x

  Reply

  Is it okay to ask how much you make? An estimate? Im doing a research paper on social media and it would really help. If u dont mind <3 can even be between numbers if u dont feel like being exact! <3

  Reply

  Hej! Älskar din insta så började även följa bloggen, det som är synd dock är att dina bilder inte syns om man följer bloggen via Bloglovin ??

  Reply

  Åh jag minns faktiskt inte, men vill du jobba med dom så skicka ett mail <3 våga!! x

  Reply

  men va! syns dom inte då!? det måste jag kolla upp DIREKT! Tack darling <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här