Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

06:00 | October 31, 2017

wearing my new skirt

This post contains adlinks

Många av er frågar om jag kan lägga ut bilder på höst outfits, och visst kan jag det! Allt jag bär när jag är hemma är ju ändå det 🙂 Igår när vi sprang på möten valde jag min nya kjol från Gina Tricot, både fallet och mönstret är så fint! Till den hade jag mina mocka stövlar, för att ändå hålla det lite höstigt hehe. väl ute i vinden kände jag att kanske skulle jag haft en tjocktröja under jeansjackan, så fort solen låg på var det dock varmt och skönt! Vad tycker ni, gillar ni det? x
// Many of you ask if I can post fall outfits and of course I can! I mean everything I wear when i’m at home is fall outfits 🙂 Yesterday when we ran errands I wore my new skirt from Gina Tricot, the print and how it falls is amazing. I paired it with my suede boots to keep it a bit fall-y hehe. Outside i quickly realized a sweater would have been good, but when the sun was on me it was nice and warm! Do you guys like this outfit? You know I love to hear what you think x

11 kommentarer11 kommentarer om “wearing my new skirt”

  I love that skirt and how you styled it with boots and the denim jacket!!

  Reply

  Åhhh va du inspererar, varje inlägg! Gillar att du inte bara har samma stil hela tiden, utan du ger insperation Hela tiden!

  Reply

  åh vad jag blir glad!! tack snälla för kärleken! skickar massa kramar till dig xx

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här