Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

06:00 | November 2, 2017

the love of my life & how we met

Många av er undrar vem Rasmus är, jag visar ju inte jättemycket av honom förutom på instagram stories och ibland youtube. Jag vet egentligen inte varför, han är ju hela min värld. Vi träffades i gymnasiet, long story short han ville komma med i en förening där jag var med och i ansökningsbrevet rimmade han om mig, blev jag nyfiken? jaaa.. jag bestämde bordsordningen på välkomstmiddagen och självklart satte jag honom jämte mig, hehe. Frågar man honom hur han visste att jag var intresserad så säger han att han visste det för att jag skrattade åt alla hans skämt och tog på hans ben hela tiden, haha jag som trodde jag var diskret hörrni!! Efter det lämnade vi det ganska öppet och träffades, jag ville ju ut och resa efter jag tog studenten, ingenting fick stoppa mig. Jag fick hela tiden höra att det enda som skulle hålla mig kvar i Borås efter studenten var om jag blev kär, blabla tänkte jag. Och så hände det. Jag minns när vi hade varit på bio i Februari och varje del av min kropp kände att jag älskade denna brunögda killen, att säga att man älskar någon första gången är ju läskigt. Minns hur jag övade i mitt huvud gång på gång och väntade på perfekta tillfället. Jag försökte lägga fram det lite snyggt på engelska först påväg hem från bion, det gick sådär.. haha. Till slut sa jag det innan vi skulle gå och lägga oss, gud vilken lättnad det var. Allt bara släppte. Och sedan dess har det varit vi, jag och min Rasmus. Jag är ju så himla tacksam att jag får leva detta livet med honom. Och att han vill vara en del utav mitt jobb också, att vi kan resa över hela världen tillsammans och att allt bara faller på plats. Det har inte alltid varit enkelt, att hitta en balans mellan jobb och privatliv men jag är så stolt att vi kommit dit vi är. Det är så skönt att ha honom, han tar liksom ner mig. Jag är verkligen en 0 eller 100% människa, det finns liksom inget mellanting. Och ibland när allt blir lite mycket så är han lugnet. Och det behövs. Vi kompletterar verkligen varandra, ganska lika men också väldigt olika. Han är nattmänniska, jag morgonmänniska. Han tvingar mig kolla på fotboll, jag tvingar honom att gå i affärer med mig. Jag tvingar i honom godis när jag inte vill äta själv, och han tvingar mig ta C-vitamin när jag börjar känna mig sjuk. Han håller min hand när jag är rädd på flyget i turbulens och jag peppar honom innan han ska spela match. Jag är verkligen hans största fan, allt han gör, gör han med så mycket lycka och lätthet, och alltid med det största leendet på läpparna. Och han är mitt största fan, vi applåderar alltid varandra när vi lyckas, men också när vi misslyckas, för att vi gjorde vårt bästa. Och vilken fantastisk känsla det är!! Har någon något att angående kärlek? kanske har någon gjort något riktigt fint för dig, eller du till dem? bästiskärlek, familjkärlek etc. Kärlek är ju det finaste som finns, och vi behöver alla mer av det i våra liv. Så dela!! Skulle älska att höra vad du måste säga <3 x
// Many of you ask about Rasmus, how we met and so on. I don’t show him to much on my channels. Other than instagram stories and my youtube, I don’t really know why – I mean he’s my whole world. We met in high school, and long story short he wanted to be in a kind of club that I was in. In the letter of application he rhymed about me, did I get curious? yes.. when we then had the welcome dinner I placed him beside me, very smooth hehe. If you ask him how he knows that I was interested he says that I laughed at all his jokes and touched his leg under the whole dinner, and I thought I was smooth.. haha. After that night we left it quite open, we started seeing each other but I wanted to travel after I graduated and nothing could stop me. I was always told that the only thing that would keep me in Borås would be love. And then it happened. I remember we were walking home from the movies a cold February night and every bone in my body told me I loved him. To tell someone you love them the first time is scary. I remember how I went over it in my head over, and over. I first tried to say it in a cool way in english, don’t ask me why.. haha. I then finally got the courage to say it before we fell asleep. And what a relief it was, everything just got easier. And ever since then it’s been us, me and my Rasmus. I’m so thankful to live this life with him, and that he also wants to be apart of my job, that we get to travel the world together is incredible and that everything just falls into place naturally is even better. It hasn’t always been e
asy, finding the balance between work and private life but i’m so proud that we got to where we are today. It’s such a comfort for me to have him, he brings me down. I’m definitely a 0 or 100% kind of person, there’s nothing in-between. And sometimes when everything gets a bit too much he’s the calm. And it’s very needed. We complement each other very well, very alike but also very different. Hes a night person, i’m a morning person. He makes me watch soccer games and I make him shop with me. I make him eat candy when I don’t want to eat by myself, and he makes me drink C-vitamin when I start to get sick (or always because he truly believes in drinking C-vitamin haha). He holds my hand when i’m scared in flight because of turbulence, and I give him pep talks before he has a game. I’m his biggest fan, everything he does – he does with so much excitement and ease, And always with the biggest smile on his face. And he’s my biggest fan, we always applaud each other when we succeed but also when we fail, because we did our best. And what an amazing feeling it is. Does anyone have something to share on love? maybe someone did something really nice to you, or you to them? friend love, family love etc. I just love LOVE, and we all need more of it in our lives. So share!! Would love to hear what you have to say <3 x

23 kommentarer



23 kommentarer om “the love of my life & how we met”

  Vad fint skrivet ❤️ Jag och min sambo och är också varandras motsatser, man kompletterar verkligen varandra som du säger?

  Reply

  I almost shed a tear while reading this with my morning coffee.. love stories are my favorite!

  Reply

  Such a lovely story. Thank you so much for sharing. ❤️ I can totally relate. Sometimes the love my feel for my boyfriend can get really overwhelming but I wouldn’t have it any other way!

  Reply

  Ni är så himla fina tillsammans och när jag läser om er så blir jag bara såå glad!?? Min pojkvän och jag har varit tsm i 5 år och han är verkligen min klippa. Första året vi var tsm förlorade jag min mormor och förra året förlorade jag min pappa. Det, + att jag har mycket problem med ångest och panikattacker men min pojkvän är verkligen min största stöd. Vi gråter och skrattar tillsammans och precis som ni så kompleterar vi varandra. Han är lugn och jag är hahah, inte lugn. Han är min trygghet, den som ger mig mod och den som alltid får mig att känna mig alldels varm. Jag är så kär i honom och vi har gått igenom så mycket men det har bara fört oss närmare varandra❤

  Reply

  thank you so much for the love <3 haha I know the feeling!! but what an amazing feeling it is, how lucky are we <3

  Reply

  åh tack för kärleken <3 vilken fin kärlekshistoria, låter som en riktigt fin kille och du låter som en magisk tjej! vilken tur ni är som har varandra, och visst är det så – det är det jobbiga som för en närmare varandra. Skickar massa kärlek till dig x

  Reply

  Omg! Your heart is so big but so pure and I adore you so much! I would love to meet you one day! ❤️

  Reply

  Kan verkligen känna igen mig i det du skriver, när man träffat rätt så är alltid bara så lätt och bitarna faller på plats! Väldigt fint skrivet! <3
  Jag älskar också resandet, och var nervös när jag träffade min pojkvän hur allt skulle bli. Nu är jag på ett utbytesprogram i Australien, och trots egna studier min pojkvän har hemma i Sverige så tvekade han inte att följa med på detta äventyr. Han stöttade mig 100% att åka hit, oavsett hur han skulle lösa det. Vi har båda bott här förut dock, så lucky me att han också hade lite cravings efter att komma tillbaka hit!

  Reply

  oh my <3 this comment made me smile <3 you angel! thank you for the love, hopefully our paths cross someday!! xx

  Reply

  Åh så fint <3 blir varm i hjärtat!! är det inte helt magiskt när allting bara faller på plats och man får spendera livet med den man älskar! Så kul att ni fått uppleva detta tillsammans. Önskar er massa lycka och äventyr!! Är lite avundsjuk att ni är i Australien hehe.. massa kärlek!! xx

  Reply

  Jag träffade min australiensiska pojkvän för snart fyra år sedan när jag backpackade med mina tjejkompisar. Hade skämtat om att jag ville ha en semesterfling då jag någon månad tidigare gjort slut med mitt ex. Kommer aldrig glömma när vi först träffades på stranden i Koh Lipe. Sen hängde vi i en månad i Thailand innan vi sa hejdå till varandra i Bangkok. Jag trodde att vi aldrig skulle ses igen men vi höll kontakten via messenger. Jag var hemma i Sverige och han reste fortfarande. Jag skämtade, även om jag verkligen ville, att han borde ta en sväng förbi Sverige när han ändå är ute och reser och en dag skickade han en printscreen att han köpt biljetter. Tre månader senare hämtade jag honom på flygplatsen och vi spendera två veckor tillsammans i Sverige. Och sex månader efter det åkte jag och hälsade på honom i Australien, och tre år senare är jag fortfarande kvar. Livet här är underbart och jag hade aldrig kunnat träffa en bättre kille ?

  Reply

  Älskade detta inlägg! Ni verkar var så genuint kära och fina mot varandra. Hoppas er kärlek håller länge, länge! Jag och min kille träffades för snart ett år sen. Han är min första kärlek och den första som jag släppt nära inpå, vilket känns både stort och läskigt. I somras var vi ifrån varandra nästan 2 månader, jag jobbade i Stockholm och han var kvar i Göteborg. Dagen jag kom till Göteborg igen överraskade han mig med att ha varit förbi min lägenhet och lagt ut spår av godis och blommor som ledde fram till ett par örhängen! Jag vart så förvånad och blev så rörd av att han hade tagit sig tiden att leta upp godisar med söta budskap (älskar sånt haha). Fortsätt med det du gör, du är en stor inspiration i vardagsflödet! xx

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här