Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:21 | November 11, 2017

falling in love

Dress: Faithfull the brand (collaboration)

En till magisk dag! Alltså jag är kär i detta stället! Idag har vi traskat runt hela dagen, verkligen en fördel när det är så fantastiskt väder. Dock känner mina fötter av det, kan liksom inte ens lyfta tårna i mina tofflor haha. Jag lär mig aldrig. Nu ska vi dock äta sushi, något som verkligen ser fram emot.. som alltid när sushi står på menyn 😉 Vi hörs imorgon mina änglar! x

// Another magical day, i’m just honestly falling in love with this place! We have been walking around all day, the perks of it being sunny hehe, but my feet are killing me as we speak. Literally can’t move my toes because of my pointy shoes, I never learn.. haha. It’s almost time for sushi, and i’m as excited as always when sushi is on the menu 😉 Talk tomorrow my angels! x


37 kommentarer37 kommentarer om “falling in love”

  Så himla fina bilder!! Både klänningen och väskan är ju dröm! Vet du när väskan går att få tag på??

  Reply

  Du har alltid så nyyydelige bilder! Jeg fant bloggen din for noen dager side, og jeg er absolutt forelsket!<3

  Reply

  Love this picture !! Where do you find all your beautiful headscarves dear ? Thanks so much !

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här