Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:31 | November 19, 2017

SHOOT LOCATION

Positano, Italy 19-11/17

Måndagen och tisdagens foto location, känns så konstigt att vara tillbaka i November. Förra gången jag var här var i Juli och då var det ju högsäsong. Denna gången är det definitivt lugnare och tommare. Inte för att det gör någonting. Det finns bara inte så många restauranger att välja mellan haha. Jag kom till hotellet vid fyra och sprang snabbt ner till stranden för att äta middag. Lasagne = himmelriket för mig. Speciellt i Italien! Kändes som jag var i en film när jag satt och åt middag själv med min bok i ett främmande land, snacka om romantiskt haha. Imorgon kommer vi fota hela dagen, ska bli så kul! Jag är så tacksam att jag får resa till olika länder med mitt jobb. Nu ska jag somna, åh ska bli skönt x

// This is mondays and tuesdays shoot location, so weird to be back in November. Last time I was here was in July and it was filled with people. This time its definitely calmer and emptier, I don’t mind though. Just not that many restaurants to choose from haha. I arrived at the hotel around four and quckly went down to grab dinner. Lasagna = heaven for me, especially in Italy. Felt like I was in a movie when I ate dinner alone with my book in a country I don’t understand the language, talk about romantic! Tomorrow we will be shooting all day, i’m so excited! So thankful that I get to travel to places like this and work. Now it’s time to sleep, i’ve been waiting all day x


2 kommentarer2 kommentarer om “SHOOT LOCATION”

    Hej! Jag ska tatuera in wanderlust och letar efter ett fint typsnitt.. det är inte det lättaste men så såg jag din kursiva text du har med i alla inlägg. Hade vart super snällt om du kunde skriva ut ordet så kan jag använda mig av det! Kraaaam ?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här