Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:10 | November 23, 2017

todays online favorites

This post contains adlinks

Off shoulder top – GREEN // BLACK // WHITE & BLACK // RED

Det känns som det är mycket black friday inlägg nu, men jag gör dom faktiskt enbart för att tipsa er om fina saker för bra priser. Det finns så mycket fint i affärerna nu ju, och vem älskar inte rea? Jag älskar i alla fall rea online haha, klarar inte av att gå i butiker när det är rea, det är alltid sån kaos! Bättre att shoppa online i soffan 😉 Är du medlem eller blir medlem på Gina Tricot får du idag 30% av på favoriter NU. Finns så mycket fina saker! Som allt jag har länkat ovan, förutom jeansen. Fantastiskt visst? Ok, nu är det faktiskt dags för mig att shoppa lite. Perfekt inför jul! Har någon av er handlat något denna veckan? ni vet ju att jag älskar att läsa vad ni gillar! x

// It feels like i’ve done a few black friday posts now, but I actually only do them to give you guys recommendations! There’s so many nice things in store and I love sales, haha.. well I love them online. I hate going around in stores when everything is on sale, it’s always so crazy. Better to shop online in my couch 😉 If you’re a member or become a member at Gina Tricot you get 30% off on selected favorites NOW. There’s a lot of nice things, like everything above except the jeans. Good right? Ok.. not it’s time for me to shop a little.. has anyone bought anything this week? You know I love to hear what! x


7 kommentarer7 kommentarer om “todays online favorites”

  oh love it! where from? I love for a comfy pyjama haha.. I have so many now but can’t get enough!! <3

  Reply

  Haha omg me too!!!! ? I bought it from H&M … Black weeeeeeeekkkkkk ??

  Reply

  hi I’m just wondering where you bought the black faux fur jacket you were wearing in your story yesterday? ?

  Reply

  Hur är den glittriga toppen från Gina? Har funderat på att köpa den, men är orolig över att den ska ”repa” upp sig så fort jag petar på den? ?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här