Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:32 | November 28, 2017

Morning in Portugal

Faithfull travels in Estoril

En till serie från vackra Portugal. Vi sprang på detta söta, gula tidningsstånd en morgon när vi var ute och gick, en fördel med att gå överallt som jag och Rasmus gör när vi reser. Åh jag saknar verkligen solen nu när vintern är på g, det har varit så himla mycket regn dom senaste dagarna och jag tror aldrig att jag kommer vänja mig vid att det blir mörkt redan vid fyra.. väntar på snön med tålamod hehe. Eftersom det regnar idag igen blir det jobb hemma. Imorgon har jag ansiktsbehandling och tid hos frisören, ska bli skönt att bli lite fräsch. Just nu känner jag mig som vintern, haha. Dags att förändra det! puss på er x

// Another series from beautiful Portugal. We randomly stumbled upon this cute, yellow newsstand. That’s definitely the perks of walking everywhere like we do when we travel. I really do miss the sun now that winter is coming, it’s been so rainy the past couple of days and I don’t think i’ll ever really get used to the fact that it gets dark at 4.. patiently waiting for the snow hehe! Another day with rain means work inside, tomorrow I have a facial appointment AND a hair appointment, can’t wait to feel a little fresh haha. Currently feeling like winter itself, time for that to change! Kisses x


13 kommentarer13 kommentarer om “Morning in Portugal”

  ohhh Matilda !!! Thank you for the great pics ! You are such an inspiration ! Can’t wait for your next blogpost…. Much Love Julia x

  Reply

  Høres ut som dere hadde en koselig reise? Likte avisboden og bildene!

  Reply

  Det är så underbart att kika in här varje dag och bara bli SÅ inspirerad! Love it!!

  Reply

  Verkligen härliga bilder och outfit! Gillar din klädstil, väldigt mycket Brigitte Bardot-känsla ?

  Reply

  I love this! I love the photos and the aesthetic! So pretty! I’m glad you visited Portugal but i’m sad i didn’t had the opportunity to see you! But i hope you had fun, here in Portugal. Oh, can i mention how obsessed i am with your dress?!! Love you. xoxo

  Reply

  Vilken frisör går du till i Borås? Du är alltid så fin i håret ?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här