Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:06 | November 30, 2017

PALM SPRINGS

Förra veckan hämtade jag ut en filmrulle med lite blandat på. Det var bilder från Ibiza, Portugal och Mallorca. Tycker det är så himla kul att fota analogt vid sidan om, man får liksom en överraskning när man sedan framkallar bilderna. Jag minns aldrig vad vi har fotat, haha. Här är i alla fall lite bilder från Palm Springs, fantastiska Palm Springs.. vad jag älskar detta stället <3 x

// Last week I picked up my filmroll with a mix of photos on it. Photos from Ibiza, Portugal, Mallorca.. I love shooting on film on the side, it’s so much fun! It’s like a surprise every time I get the film developed. I never seem to remember what photos we shot haha. Here’s a few photos form Palm Springs, oh amazing Palm springs.. I adore this place <3 x


11 kommentarer11 kommentarer om “PALM SPRINGS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hi Matilda,.. great pics ! Do you use products for tanning ? I’m thinking about BALI BODY (Link on my blog)… you look everytime so sunkissed… I love it ! ?

  Reply
 • men hur härliga bilder? ?

  Reply
 • Så fine bilder!! Du er nydelig

  Reply
 • Du är så fin!!

  Reply
 • Du är så magiskt vacker!!

  Reply
 • Fotar också analogt, fan va kul med nån mer som gör det. Vilken film använder du? jag brukar använda 400 tri-x men jag är inte riktigt nöjd. Några tips?

  Reply
 • men åhh vilka härliga bilder!!

  Reply
 • Vinn ett presentkort på personlig almanacka, tävlingen hittar du på min blogg!

  Reply
 • Åh ja, den gamla goda tiden med spänningen varje gång bilderna kom hem! Dröjde alltid så lång tid att få rullen framkallad också, haha ?

  Reply
 • Jag fotograferar också analogt! Tycker jag blir en bättre fotograf då. Vart framkallar du dina bilder? Jag skickar mina till ett ställe i Stockholm.

  Reply
 • Please do a blog on your favorite makeup and skin care products! Your skin always looks so fresh.

  Reply