Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:07 | December 3, 2017

GIRLS NIGHT

JUMPSUIT (ADLINK)

Igår var det tjejkväll! Det innebär klackar och röda läppar. Tyvärr är byxdressen slut, jag som älskar den så. Idag är det första advent, bästa tiden på året är här. Vad hittar ni på idag? Jag ska äta pappas nybakade bullar, kolla på min och Rasmus nya lägenhet. JA! Ni hörde rätt, vi har fått en lägenhet. OCH vi shoppade våra första möbler igår, är så himla taggad. Det kommer bli så fint! Och ni ska få se ALLT. Vi får får flytta in om två veckor, vilket blir perfekt. För innan dess kommer jag och Rasmus vara utomlands, så när vi kommer hem kommer vi ha vår alldeles egna lägenhet. Känns så magiskt. Okej, tillbaka till dagens planer. Sedan ska jag träffa min bästis och bara mysa. Känner på mig att denna dagen kommer bli bra, det liksom hänger i luften. Svårt att inte bli en bra dag när man vaknar av nybakade bullar hehe. Kram på er!! x

// Yesterday was girls night. Which meant heels and red lips. Unfortunately this jumpsuit is sold out, I love it so much. Today is first sunday in December, best time of the year is here. What will you guys be doing today? I will be eating christmas pastries, I woke up to the smell of fresh baked goodies by dad. Me and Rasmus will also be heading to our new apartment today, YES you heard it right. We now have our own apartment. AND yesterday we bought our first furniture, i’m so excited. It’s going to look amazing. And you guys will be apart of EVERYTHING. We will be going on work trips and then when we get back we will be able to move in, so in about two weeks. Not even! Which will be perfect. Feels so magical. Okey back to todays plans, I will hopefully also get to hang out with my bestie and just relax. I have a feeling this day will be good, I mean how can it not bee when you wake up to fresh baked pastries! hehe. Hugs to you!! x


25 kommentarer25 kommentarer om “GIRLS NIGHT”

  Snygg du som alltid! OCH HALLÅ! Lägenhet? Så kul, grattis! Du måste ju berätta mer, haha!

  Reply

  Hej vackra! Letat länge efter rätt röda läppstift och ditt va såå snyggt vill du dela med dej av märke och vad det heter? Mvh Jeanette

  Reply

  hej, superfin blogg! Kan inte du tipsa om jul- & nyårsoutfit ?

  Reply

  Jag berättar om den i min video på youtube, kika där! minns inte namnet i huvudet nämligen.. <3 x x

  Reply

  Hej snygging! Vilken storlek har du i denna byxdressen och hur lång är du? 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här