Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:37 | December 21, 2017

Winter favorite – Cashmere

Klänning // Byxor // Tofflor

Vinter för mig = sköna kläder. Och på riktigt, finns det något skönare än Kashmir? Det känns så himla kul att få samarbete med Zalando igen, tycker att deras hemsida är så fantastisk och har ett sånt bra utbud. Så, i samarbete med Zalando har jag valt mina favorit plagg i Kashmir. Har även länkat tre fantastiska plagg nedan. Vad tycker ni? Dom har just nu en Kashmir guide som ni måste kika in! Massa kramar x

// Winter for me = comfy clothes! And honestly, is there a comfier material than cashmere? It’s so much fun to collaborate with Zalando again, I absolutely love their website, such a huge variety of brands. So, in collaboration with Zalando I have chosen in Cashmere. I’ve also linked three of beautiful pieces below. What do you guys think? they right now have a cashmere guide that you guys have to look at! Lots of hugs x 

sweater // Grey sweater // Coat


4 kommentarer4 kommentarer om “Winter favorite – Cashmere”

    Men förstår inte, de kläderna du länkat är ju inte de du har på dig? Var hittar jag den ljusgråa klänning du har på dig?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här