Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:14 | December 25, 2017

XMAS WEEKEND

Hej mina fina <3 ett litet inlägg med blandade bilder. Egentligen vill jag mest säga hej och God Jul. Jag hoppas er helg har varit fantastisk. Jag har faktiskt tagit en liten paus från allt som har med mobilen att göra. Har inte fotat eller låtit mig själv jobba. Istället har jag gått runt i affärer med min familj. Ätit god mat på restaurang. Spelat paddle tennis med familjen. Kramat om Rasmus lite extra hårt. Kramat om hela släkten. Och bara tagit det lugnt. Jag har behövt det. Julen för mig är familj, så det har skönt att bara lagt allt fokus på det. Och hur fint är mitt nya rosa set? när jag gick runt och köpte julklappar hittade jag detta till mig själv, var tvungen att slå till. Lika fint tillsammans som var för sig. Nu ska vi snart åka på ytterligare ett jul firande. Krama om varandra lite extra mycket nu. Massa kärlek till er! Imorgon är jag tillbaka med mer uppdatering x

// Hi my lovelies <3 A little post with mixed photos. The only thing I want to say is really hi and Merry Christmas. I hope your weekend has been amazing. I’ve actually taken a little break from everything that has to do with my phone. I haven’t shot any photos or let myself work. Instead i’ve walked around in stores with my family. Eaten at yummy restaurants. Played Padel tennis with the family. Hugged Rasmus extra hard. Hugged my relatives. And just relaxed. I’ve needed it. Christmas for me is family, so it’s been nice to just put all focus there. And how pretty is my new pink set? I found it while I was christmas shopping and just had to get it for myself. As pretty together as it will be apart. Now it’s time to go to the last christmas celebration. Hug each other a little extra hard now. Endless amounts of love to you! I’ll be back tomorrow with more updates x


2 kommentarer2 kommentarer om “XMAS WEEKEND”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • hej mathilda! kan du inte dela med dig om hur du redigera dina bilder vilket program och presets du använder? dina bilder en skön feeling 🙂
    kram

    Reply
  • ABSOLUT <3 xxx

    Reply