Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:47 | January 11, 2018

prettiest location

Hej fina, fantastiska människor! Idag har det varit ännu en intensiv men fantastiskt rolig dag. Är verkligen HELT SLUT nu. Idag åkte vi till Soller, och jag blev helt såld. Har alltid velat åka till andra sidan ön av Mallorca och är så glad att jag fick möjligheten att göra det idag. Och då ska vi inte ens tala om huset vi fotade i.. eh får man flytta in. Ni ser la!? det var så magiskt, och speciellt. Jag har varit i Mallorca många, många gånger men nu är jag liksom sugen igen på att åka och airbnba ett mysigt ställe i bergen. Kanske något att göra i sommar? jag LOVAR att länka alla kläder när kampanjerna går live, det har varit mycket fint. Förlåt för lite gles uppdatering, det är verkligen heldagar här och allt annat hamnar lite efter. Men jag hoppas ni gillar mina små uppdateringar, jag tänker i alla fall på er alla <3 massa kramar till er! x  

// Hi lovely, amazing people! Today has been another intense but amazingly fun day. I’m SO tired now. We went to Soller today, and i’m sold. I’ve always wanted to go to the other side of the Island and i’m so happy I got the opportunity today. And we haven’t even discussed the house we shot in.. eh can I move in. Can you guys see this!? So magical, and special. I’ve been to Mallorca quite a few times but now I want to go back once again and this time airbnb a cute place in the mountains. Maybe something to do this summer? I PROMISE to link all of the clothes once the campaign is live, we’ve shot so many pretty things. And i’m so sorry for the lack of updates, the days are packed and everything else kind of falls behind. But I do hope you like these small updates, I think about you guys! Lots of hugs x 


5 kommentarer5 kommentarer om “prettiest location”

  Jackan som du la ut på din story är såååå jävla snygg!!!!! Kär!

  Reply

  Gud så fint, ja hade inte du velat flytta in så vill jag iallafall göra de haha! 😀

  Reply

  Love this skirt soooo much. I need it, cant wait anymore. When will it be available? A lot of Love to you Matilda <3

  Reply

  Hi love, unfortunately I don’t know.. but I will link it as soon as it is available! x

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här