Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:12 | January 17, 2018

Touchdown Miami

Hej alla fina! Förlåt för så dålig uppdatering, jag kom hem från Mallorca lördagkväll och har sedan dess bara laddat om mina batterier. Nu ligger jag i en hotellsäng i Miami, igår var resdagen. Planet från Sverige var försenat två timmar pga snö, alltså!? Vi fick springa igenom hela flygplatsen på fem minuter för att hinna med planet till Miami, vilket vi gjorde. SOM TUR VAR! Men mitt bagage kom inte fram. Jag håller tummarna att det kommer fram ikväll.. jag har ju så mycket fina outfits med mig. Ska bli kul att uppdatera här ifrån Miami, var beredd på MASSA bilder. Nu ska jag väcka Rasmus, så hungrig.. KRAM på er <3 

// Hi lovelies! Sorry for the really poor updates, I got home from Mallorca saturday night and i’ve since then just reloaded my batteries. I’m currently in Miami and yesterday was the travel day. The flight from Sweden was delayed two hours because of snow, how!? we had five minutes to run through the whole airport to make the flight to Miami, which we did. THANKFULLY! Unfortunately my luggage didn’t make it, fingers crossed it arrives tonight. I have so many pretty outfits with me. And I can’t wait to update from Miami, be prepared for a lot of photos! Now i’m waking up Rasmus, so hungry.. HUGS! <3 


7 kommentarer7 kommentarer om “Touchdown Miami”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Oh Matilda have a beautiful time!! I wanted to ask, where did you get the shelves that your shoes are on? Xxx

  Reply
 • Ikea!! <3 x

  Reply
 • Hej Matilda! Älskar din blogg, älskar att allt är så äkta men ändå det finaste av det ytliga, mode. Nu till frågan, jag vill jättegärna åka till Miami men tvekar pga bil, behöver man det där? I LA till exempel känns det ju som ett måste. Hur gör ni nu när ni är där? Tack för en sjukt bra blogg!

  Reply
 • Hej fina <3 åh tack snälla, blir så himla glad. Vi klarar oss utan bil i Miami, i LA också. Uber är ju relativt billigt, sedan kan man ju söka runt lite och försöka lista ut vilket område man känner passar bäst. Tex i LA vet jag att jag gillar att bo nära Abbot Kinney, där har ja nära till allt jag "behöver" och vill jag ta mig någon annanstans tar jag Uber! Det är ABSOLUT värt det. Så fina färger i Miami <3 xxx

  Reply
 • Hi Beauty!! In the second picture there is this white long lace dress that looks like gorgeous! I’m looking for one like this since ever, can you tell me please where it comes from? Thank you 😉

  Reply
 • It’s from By Malina babe! x

  Reply
 • Aww THANK YOU you’re the best ❤️❤️❤️ !!!

  Reply