Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:11 | January 19, 2018

love you <3

 

Hej mina änglar! Igår var en lugn dag, och skön. Idag ska vi åka till ett nytt hotell.. på en ö i bahamas.. HALLÅ!! Är så förväntansfull, vi ska åka ett sånt där plan som landar på vatten dit, haha hur ska det gå. Jag som inte älskar att flyga! Bortsett från det vill jag egentligen bara tacka er för att ni fyller mig med så mycket kärlek. Igår fick jag en kommentar om att jag redigerade mig själv smalare, det skulle jag aldrig göra – och det tror jag ni vet. När jag la ut svaret på min instagram story fick jag så många fina meddelanden, var tårögd hela kvällen. Ni betyder precis allt för mig, jag hoppas ni vet det! Tack att ni alltid pushar mig och får mig att känna mig så vacker, insidan och ut. Jag hoppas att jag också får er att känna så, för det är ni verkligen <3 massa kärlek från mig! x

// Hi my angels! Yesterday was a very calm day. Today we’re going to a new hotel.. on an island in the Bahamas.. HELLO!! I’m so excited, we’re going on one of those sea planes haha how will this go. I don’t love flying! Anyways, I wanted to take a moment to thank you guys for filling me with so much love. I got a comment yesterday about me editing myself skinnier – which i would never do, and I think you guys know that. When I posted my answer to that comment on my instagram stories I got so many amazing messages, I was tear eyed the whole evening. You guys mean absolutely everything to me, I hope you know that! Thank you for always pushing me, and for making me feel beautiful inside and out. I hope I make you feel this too, because you really are so beautiful! <3 Lots of love from me x 


15 kommentarer15 kommentarer om “love you <3”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • you are the princess among influences!!!
  And you need to shoot lot of vlogs about of everything you like,especially about a sense of style and the body confidence!!!

  Reply
 • LOVE YOU <3 I will be doing a lot more videos this year, so excited and I hope you will love them!! xx

  Reply
 • you are the princess among influences!!!
  And you need to shoot lot of vlogs about of everything you like,especially about a sense of style and the body confidence!!!

  Reply
 • you are the princess among influences!!!
  And you need to shoot lot of vlogs about of everything you like,especially about a sense of style and the body confidence!!!

  Reply
 • Ahhhhh vilken dröm! ?
  Din stil är verkligen så galet snygg och inspirerande och du har fått mig att våga ta ut svängarna mer och framför allt att våga bära färg och lite roligare plagg och jag blir så glad av det! Kläder kan verkligen göra mycket! Tack för all fantastisk inspiration! ?

  Reply
 • Åh men hallå blir så himla glad!! TACK snälla fina fantastiska du <3 skickar massa kärlek till dig xxx

  Reply
 • Sp härliga bilder!!! Försökt leta själv men utan lycka, så måste fråga; var köpte du ditt dior- halsband?

  Reply
 • Fått det av min mamma <3 hon köpte det för länge, längesen! x

  Reply
 • Du är så fin!

  Reply
 • Vart är din baddräkt ifrå ? Hör skärpet till? SÅ SNYGGT!!

  Reply
 • Vart är glasögonen och baddräkten ifrån? Älskar din stil!

  Reply
 • What are your favorite clothing pieces?

  Reply
 • sex positions http://69sexpositions.com/

  Reply
 • So beautiful! Hur snall! 🙂

  Reply
 • Jag alskar dig – it is in Swedish. Just so you know all non-swedish guys 🙂

  Reply