Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:00 | January 27, 2018

What to do when you’re feeling down..

x Spendera tid med någon du älskar. Mamma, pappa, partner, kompis.. någon som matar dig med positivitet och glädje! // Spend time with someone you love. Mom, dad, partner, friend.. somewhere that feeds you with positivity and happiness!

x Lyssna på musik! Sätt på din favoritlåt, höj volymen och blunda. Bara lyssna och fokusera på det. // Listen to music! Put on your favorite song, pump up the volume and close your eyes. Just listen and focus on that.

x Skriv. Ta ut papper och en penna eller din dagbok. Och skriv ner precis vad du tänker, det spelar ingen roll om det inte hänger ihop, du behöver bara rensa tankarna. // Write. Take out a piece of paper & pen, or your diary and write down exactly everything that is on your mind. It doesn’t need to make sense, you just need to clear your mind. 

x Leta inspiration! När jag känner mig omotiverad går jag in på internet eller kollar i tidningar och sparar ner allt som inspirerar mig. // Source inspiration! If I feel unmotivated I like to go online, look in magazines and save down everything that inspires me. 

x Skapa tid för sånt som får dig att må bra. Är det att kolla på en film? läsa en bok? mysa med ditt husdjur? Oavsett vad det är, är det viktigt att du sätter undan tid för det och tar en paus. // Make time for things that make you feel great. Is it watching a movie? reading a book? cuddling with your pet? Put aside some time for it and let yourself take a break. 

x Ta djupa andetag. Det kanske inte låter som mycket men det gör sån himla stor skillnad. Om du känner dig nere spendera några minuter och fokusera på enbart dina andetag. Ta långa, djupa och släng iväg alla negativa tankar när du andas ut.  // Take some deep breaths. It may not sound like much but it makes the biggest difference. If you’re feeling down spend a few minutes focusing on, only your breaths. Take long, slow ones and get rid of all negative thoughts on each exhale. 

x  Gör din egen “emergency care wall”. Jag hittade denna bilden på internet och den kändes klockren för mig. Kolla! // Make your own emergency care wall. I found this photo on the internet and for me – it’s genius. Let me show you the photo..

 


1 kommentarerEn kommentar om “What to do when you’re feeling down..”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här