Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:00 | January 28, 2018

BABY BLUE

PARADISE (Bikini & Jewlery and shirt vintage)


3 kommentarer3 kommentarer om “BABY BLUE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Halsbandet!! Så himla fint!! Vet du om det går att köpa? Puss:*

    Reply
  • Tyvärr inte! Fått det av min mamma, hon köpte det för tokmånga år sedan x

    Reply
  • Hej, får jag fråga vad du har för storlek i bikini toppen? Jag har nämligen samma som dig i din bikini som du gjorde i samarbete med eteswimwear och undrar lite över hur detta märke är i storleken. Kram??

    Reply