Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:15 | January 30, 2018

VILLA LIFE

 

Idag har vi bara tagit det lugnt. Det har varit så skönt. vi har läst bok. Badat. Läst mer bok.. ätit lunch. Och villan vi bor i är så mysig, med utsikt över risfälten, och det känns som man är i en liten tropisk djungel. Nu ska vi försöka gå och träna. Massa kramar till er x

// Today has been such a relaxing day. It’s been so nice. We’ve read books. Taken dips in the pool. Read some more.. eaten lunch. And the villa we live in is so cozy. And it has an amazing view over the rice fields, feels like we’re in a tropical jungle. No we’re going to try to work out. Lots of hugs x


1 kommentarerEn kommentar om “VILLA LIFE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Matilda!
    Din blogg är grym och hela du är heeelt fantastisk! Du är så vacker, så genuint snäll och gullig!
    Tittar man in på din blogg efter en dålig dag, så blir det genast bättre!
    Keep up being you <3 Kram!

    Reply