Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

02:39 | January 31, 2018

early morning

Jag vaknade vid 4 idag så när klockan äntligen slog 7 valde jag att väcka Rasmus hehe.. vi åt inte kvällsmat igår då vi var för trötta så fattar ni hur hunrig jag var imorses! Vädret var lika vackert som alltid. Vi åt på Cafe Organic.. tre rätter. YEP, vi tog igen middagen igår. Deras french toast är helt magisk att dela på som en liten efterrätt x

// I woke up at 4 today so when the clock finally hit 7 I decided it’s time to wake Rasmus up (hehe).. we didn’t eat dinner last night due to us being so tired.. so imagine how hungry I was today. The weather is beautiful as ever. We ate at Cafe Organic, three plates. YEP, making up for the missed dinner. Their french toast is to die for and the perfect plate to share as a desert x 


3 kommentarer3 kommentarer om “early morning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Åh vad härligt! Vart är baddräkten ifrån? 🙂

    Reply
  • Hej!!! Hur är vädret på Bali? Åker dit om en vecka och det ser inte så bra ut på väderprognosen <3

    Reply
  • Love your sunglasses? Where are they from?

    Reply