Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

04:45 | February 7, 2018

JAMAICA

Hej alla fina underbara vänner <3 NU är jag äntligen i Jamaica. Efter 48+ resande. TJOHO! Och vad glad jag är att vara här. Karibien är lika magiskt som senast och jag är helt kär. Att få vara här med Nelly och massa andra goa tjejer är ju världens grej! Följ mig på instagram där jag lägger ut stories osv.. Internet är inte super här. Är det någonsin det när jag är ute och reser? Nu är klockan i alla fall mycket och efter en tidig morgon med resande och en båttur är jag helt slut. MASSA KRAMAR x

// Hi all of you lovely amazing people <3 NOW i’m finally in Jamaica after 48h+ of traveling. WOHO! And how happy am I to be here. Caribbean is as magical as last time and i’m in love. And to be here with Nelly and a bunch of other cute girls is another level! Follow me on instagram where I will be posting stories etc. Internet is not super here. Is it ever when i’m out traveling? After a early flight and a boat trip today i’m so exhausted. ENDLESS AMOUNTS OF HUGS x 


14 kommentarer14 kommentarer om “JAMAICA”

  Åh vilken söt och smickrande blus! Vart kan man få tag på denna? helt fantastisk!

  Reply

  Hej Matilda! Jag har sett att du har väldigt många fina vintage smycken och undrar var du hittar allt! Är det någon speciell sida/app/tjänst eller köper du det mesta när du reser? Vart hittar man så fina? 🙂

  Reply

  hej tjejen! Åh lite överallt, i affärer, marknader, online ibland.. <3 har ingen specifik sida eller specifik affär tyvärr! 🙁 x

  Reply

  Så fin blus!! Vart har du köpt den?<3

  Reply

  Kommer länka den när den kommer ut! Den kommer vara ute i samband med kampanjen 🙂 x

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här